Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT Spider-man 是否會作出大改良?

上個星期HT响櫥窗已收回個樣辦另放左牌仔"全數售罄"!
相信最快今個星期尾會派貨!希望到時大貨有驚喜 ...
toyman 發表於 2-5-2011 11:48 PM

咁就要袋定張單:71:
極度期待中!!!蜘蛛人係我最愛!:43:
@@係咩..果時訂完我問佢,佢地好似話係7-9月仙派貨ga wo....佢宜家咁做..真係等於要派貨?
我上星期問過, 個小妹妹話6月底... 唔通早左:73:
依家冇佐waiting list?? 想入現貨都冇機會:die:
晤理6, 或7-9月出; 最緊要係改得好至出貸, 好野晤怕等....:67:
頭像被屏蔽
我上星期問過, 個小妹妹話6月底... 唔通早左
澄澄老豆 發表於 3-5-2011 01:51 AM

好想趕快玩呀:63:
剛剛回帶,發覺真係少人討論spider man,有都係負面評價多,有望ht做野啦
回復 99# O暈

依家少人討論多人負面評價,到時HT出得正,又好多人話冇訂,個價炒高又要後追,然後又勁開post丙點解被炒,呢個已經係每次HT出新product個cycle
回復 100# williamkk

同意你講法, 其實 HT 係咪有心架?!
回復  williamkk

同意你講法, 其實 HT 係咪有心架?!
jankong 發表於 6-5-2011 01:42 PM

斷估係技術遇到樽頸,所以未能立即出貨,因佢件布衫係車死埋個頭,同頭身分開處理唔同,所以製作上特別難