Toysdaily 玩具日報

查看: 18044|回復: 101

[分享討論] HT Spider-man 是否會作出大改良?

琴日行 HT, 我個 friend 話 Spider-man 俾人插得太勁
所以會作出改良, 呢家舖都唔 Display 出黎就係咁解
有冇大大可以證實, 又或者知道詳情?
你唔講起我都唔記得訂咗佢,可能呢隻唔算貴(尤其比起近期果d),所以期望唔太大.. 不過始終Spider-man也是心頭愛之一,叫做冇得揀都要乖乖落訂,當然希望作出大改良啦~:handshake:
回復 1# movie_arms

只記得有網友話鞋會改用軟膠.
我都有訂; 希望好似DX04咁, 改得人人讚...:77:
我都有訂; 希望好似DX04咁, 改得人人讚...
roystoy 發表於 29-4-2011 02:29

希望可以做到招牌姿勢
回復 5# 布魯士

You meant this?

你唔講起我都唔記得訂咗佢,可能呢隻唔算貴(尤其比起近期果d),所以期望唔太大.. 不過始終Spider-man也 ...
terry1997 發表於 29-4-2011 02:10 AM

Spider-man 都係我心頭愛, Hero 之中數一數二
但可惜出得太"布", 完全冇電影果隻 feel, 冇訂, 而且又冇頭.....
回復  movie_arms

只記得有網友話鞋會改用軟膠.
chankb 發表於 29-4-2011 02:15 AM

小改.....我想佢改衫, 又想佢有頭
我都有訂; 希望好似DX04咁, 改得人人讚...
roystoy 發表於 29-4-2011 02:29 AM

因為衫差同冇頭, 我 Pass 左
希望可以做到招牌姿勢
布魯士 發表於 29-4-2011 02:38 AM

樓下 post 果張?
其實呢隻既身形比例做得唔錯... 但啲衫鞋唔係好得... 無訂到
其實想訂,點知見到sample塊面當堂:50: 可能係件布厚得滯,側面睇成塊面冇鼻冇下巴冇輪廓,成個傻仔咁,個身就good fit,事實上個公仔頭咁細,我寧願佢個頭係雕出來,都好過用件細過手指公嘅布監硬吸出來,呢樣野M記肯去做trade off,所以佢個頭好過HT
頭像被屏蔽
This Pose
頭像被屏蔽