Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT Spider-man 是否會作出大改良?

雖然通脹, 樣樣都加....但lee隻咁o既"裝備", 若以ht定價標準去計算, $7xx先為之合理價錢...$9xx真的過左火了...........

我寧願加多一魚左右入隻蟹貨T1000 玩下, 裝備勁多, 買多個body同時整兩個look放出黎display都重得~
頭像被屏蔽
我覺得spiderman "可動性" 本身太高了, 如果係figure / 玩具會好難做得好 (一係d joint位外露, 一係個比例好 ...
jeffloh 發表於 29-4-2011 05:29 PM

我未入過12", Spider-man, 我唔要求佢乜都擺倒, 但我想佢靚 + 勁似 (好似 Ironman, Joker, Batman, Bruce Lee 咁)
我一睇到佢件衫,
我已經知係可遇見的將來,
就算你買左, 都唔敢掂佢,
d布, 真係好難講既, 但佢上d用膠 ...
maxcyeung 發表於 30-4-2011 11:32 AM

呢隻野, 睇怕都打消好多人既訂念頭
佢未出實物我仲諗必訂
呢家必唔訂
雖然通脹, 樣樣都加....但lee隻咁o既"裝備", 若以ht定價標準去計算, $7xx先為之合理價錢...$9xx真的過左火了 ...
toysmale 發表於 1-5-2011 08:21 AM

仲要冇頭~
我覺得spiderman "可動性" 本身太高了, 如果係figure / 玩具會好難做得好 (一係d joint位外露, 一係個比例好 ...
jeffloh 發表於 29-4-2011 05:29 PM

yes~:71::71:
已現時市場有的12吋figure,  都無一種,可做得 自然 spiderman D 驚典 pose 呢...:38:

唔通HT會為 spideman 開發新素體~:34:
回復  toysmale

原本值$700 CEO 想打擊炒家加多$2XX
WACOM 發表於 1-5-2011 09:02 AM

策略成功左:34:
yes~
已現時市場有的12吋figure,  都無一種,可做得 靚 同 自然 spiderman D 驚典 pose 呢... ...
火宅之人 發表於 1-5-2011 09:44 AM

暫時玩返 toybiz 6"超可動 蜘蛛人頂住檔先:43:
隻野好似賣發五靈炸,抽水e d野見好就收啦:(

ps:要壓制炒風,不如加訂價加到5魚一隻 or full pay,睇吓班c9,o靚妹仲訂唔訂2隻,加價加得禁狼,小弟e d苦學生真係中哂流彈:70:
回復 49# movie_arms

呢位師兄家陣係想訂都無得訂
    :52:
我反而寧願平d唔要頭
頭像被屏蔽
回復  O暈

SORRY 料資錯誤價錢大約係咁多,正確真係吾記得,
不過吾係抽水架,個人真係覺得貴 ...
WACOM 發表於 1-5-2011 12:16 PM

點解要用奶週個Tone ?
好聽D 咩:?
回復  O暈

呢隻蛛蜘俠訂價係HKD(#)喎!
回復  O暈

我都同意,~