Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

回復 388# mana

睇吓你問邊位...:p
回復 391# chankb
我估以前d服務好d,而家未必有!只是個人亂估,不喜勿插!
請問係咩問題,我wm隻手有少少不舉,我都準備拎返去整
O暈 發表於 26-4-2011 01:47 PM

腰斬:34:  果時問過個店員 無單點算?
佢話無單呀.....你攞返來see see sin la(無話得ng得)...

後尾好彩我搵得返張單:77:
我ng sure係咪單單個案同個個人答覆ng同...最好都係打個電話去問下sin
今日终于订咗:51:
腰斬  果時問過個店員 無單點算?
佢話無單呀.....你攞返來see see sin la(無話得ng得)...

...
pathk 發表於 26-4-2011 06:21 PM

佢係個個人答案唔同~好彩我個次都係打電話去問~因為我覺得接電話個位應該係高級D先可以答到客人問題~:38:
我隻mk6個肩炮比我整爛左,都唔知有冇得change:56:
回復 347# toysmale

我有次訂野果陣聽到有個客話訂4隻,個員工話每次只可以訂2隻,接著個客講"咁我轉頭再來訂多2隻,然後員工話"咁又唔得,我認得你嘛",但就冇講每個電話號碼只可以訂2隻,其實如果係咁,我亂嗡no.都可以啦係咪,到時到候自己上去攞貨冇問題.反正只認單:43:
还是忍不住订了这款 。。。口袋破大洞。。:59:
今次出得good....又有vip gift希望多以後都出多d vip優惠la...
其實只要把身形修正一下,也可成為上品:58:

The Sideshow Exclusive version of the Iron Man Mark II - Armor Unleashed Version 12-inch Figure includes a unique feature available nowhere else: Holographic forearm gauntlet.

Suggested Price: $299.99
The Sideshow Exclusive version of the Iron Man Mark II - Armor Unleashed Version 12-inch Figure in ...
oldcake 發表於 3-5-2011 02:22 PM

Suggested Price: $299.99???:Q

hkd 23xx ????:Q

計埋運費, 咪要 25XX ???
頭像被屏蔽
我好鍾意 Mark II 尤其是有露機械結構,我幾年前無買因為覺得貴。但如果現在再唔買我一定會後悔。所以呢次我 ...
xmenteam 發表於 6-5-2011 01:50 PM

Are you concerned about its articulation comparing with MKIV / MKVI ?:^
頭像被屏蔽