Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.61~~~全貓系的力量~~~OOO Latorartar Combo

三隻 SHF 黎講~~~牙狼同AA QC 都唔錯~~~OOO 製作咁少上色真係有啲慳皮~~~
THX 春田兄支持~~~
Somebody_Ex 發表於 19-4-2011 11:33 AM

仲有撻勁礙眼嘅水口位!:blame:
琛哥好帖一定要支持既~!!
不過呢隻我放棄喇....
上個周末已入手
JOKerK 發表於 19-4-2011 08:57 PM
Good~~~:71:
十卜some大..
呢隻好多人話QC麻麻, 我就未買, 但右邊個水口真係大左D.
玩家邊鬧邊買, 苯大都唔會介意 ...
virtualman 發表於 19-4-2011 11:32 PM
THX virtualman 兄支持~~~:65:如果唔介意個水口GE話~~~呢隻都幾靚GE~~~由其係對眼~~~:DD
combo(唔計全紅)最愛跟some大一樣係全綠
呢隻個look真係麻麻...

唔係為左儲combo我都skip左

不過最欣 ...
KiraYamato0621 發表於 20-4-2011 05:38 AM
THX Kira 兄支持~~~大家都鍾意全綠 combo~~~:77: 呢排少咗出現喎~~~攪緊咩呀~~~:?
thx for sharing!  Great report & pic!
小弟也較喜歡 Gatakiriba Combo, 因喜歡其綠色及造型....
roystoy 發表於 20-4-2011 09:36 AM
THX roystoy 兄支持~~~你又係鍾意 Gatakiriba 多啲~~~:handshake:
THX Kira 兄支持~~~大家都鍾意全綠 combo~~~ 呢排少咗出現喎~~~攪緊咩呀~~~
THX roystoy 兄支 ...
Somebody_Ex 發表於 21-4-2011 12:57 AM

直至30集柯屎手上都唔齊綠色既core, 得隻腳既medal
其餘o係哂kazari 手上
想出場都唔得啦 :38:
呢隻外型我都係麻麻~~~不過都應該要買GE~~~ 飛煞兄係咪無買到呀~~~
Somebody_Ex 發表於 20-4-2011 09:18 AM

質素唔好既後追算了:)
藍色眼好靚  好鍾意呢個combo
八口八口 發表於 20-4-2011 02:46 PM
THX 八口兄支持~~~藍眼拉打好多隻都唔錯~~~:)
仲有撻勁礙眼嘅水口位!
pein 發表於 20-4-2011 06:38 PM
算了~~~:unhappy:

想講吓 Some 大提到果兩集 "攪笑 " OOO 除咗為幪超 40 週年紀念劇場版做引子, 呢兩集亦同時係幪超 TV 系列嘅第 999集 同埋 1000 集, 順便向一直以嚟係拉打劇集佔一定份量嘅一眾 "GeeGee" 戰鬥員致敬!
琛哥好帖一定要支持既~!!
不過呢隻我放棄喇....
一舊仔 發表於 20-4-2011 09:53 PM
不要輕言放棄呀一舊兄~~~有平番少少就可以入番啦~~~:77:
直至30集柯屎手上都唔齊綠色既core, 得隻腳既medal
其餘o係哂kazari 手上
想出場都唔得啦
davidki99 發表於 21-4-2011 09:30 AM
而家出場最多GE聯組係全鳥同全水~~~係咪真係受歡迎啲呢~~~:DD
質素唔好既後追算了
F.S.飛煞 發表於 21-4-2011 10:22 AM
咁祝你早日入到手~~~:77:

想講吓 Some 大提到果兩集 "攪笑 " OOO 除咗為幪超 40 週年紀念劇場版做引子, 呢兩集亦同時係幪 ...
Englishman 發表於 21-4-2011 05:29 PM
呢兩集真係好唔自然~~~向嘰嘰致敬果集其實可以好啲GE~~~:(

在此再向各曾支持本帖的朋友多謝~~~:)今日又會有新 combo SHF 推出~~~這個月真的很忙~~~:(
頭像被屏蔽
:71:
heero_w_gundam 發表於 22-4-2011 10:57 PM
THX heero 兄壓軸支持~~~:35:
:71:

話說呢隻Latorartar Combo,真係落唔到手去買……:56: