Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.61~~~全貓系的力量~~~OOO Latorartar Combo

:shiny:哈哈~我再等~再跌多D

唔好引我~~~

靚相:71:
點解呢~~~有間鋪而家賣到好平喎~~~

邊間? 你主場?
Some大PS了那個水口??
himhim3535 發表於 19-4-2011 10:52 AM
係呀~~~執咗一執~~~實在太顯眼啦~~~:80:
都無興趣, 等緊最終型態(希望有腳踝關節)
superterry 發表於 19-4-2011 11:34 AM
真係最終型態係咩 combo 都唔知~~~淨係知佢隔兩三個禮拜就有一個新 combo~~~:60:
十卜一下Some大,我琴日無聊分別係幾間舖都睇咗十幾盒,每一隻都有明顯水口的
P.S. 其實我覺得OO ...
timothy276217 發表於 19-4-2011 12:34 PM
為咗搏多啲觀眾緣~~~鴻上呢個角式真係成功咗~~~但就無咩人會鍾意~~~除非佢最後有機會變身啦~~~:80:映司演技有啲模仿五代嗰種性恪~~~但小田切讓 GE 演技同親切笑容真係好掂~~~可謂冠絶拉打界~~~同樣風格實在無人跟得到~~~:38:
Some大 隻 Latorartar Combo 右邊的水口位好 perfect 喎~ :71:

先支持some大先

玩具本身真係唔得, 又上色問題仲有大達水口
就好似當日w 既天線咁, 不過佢係再嚴重d

至於套劇, 個人意見最吸引應該係 ankh, 其次係伊達
ankh 頭o個集扮警察個薯look 同ankh 真係兩個人咁

仲有女角都幾得

睇左第30集, 開始解開謎團, 右手ankh 先係本體, 又有預告下集既恐龍combo
劇情入高潮喇
十卜:$
話説ooo系列D QC都幾令人震驚:angry:
十卜Some大∼:71:
我覺得佢外型唔錯
可惜係QC=[
映司那奇怪的演技,X2
yugi 發表於 19-4-2011 12:40 PM
今回特色~~~:DD
哈哈~我再等~再跌多D

唔好引我~~~

靚相
逆天原罪 發表於 19-4-2011 12:48 PM
THX 逆天兄支持~~~希望你用心水價入到~~~:)
邊間? 你主場?
msz006_ver.ka 發表於 19-4-2011 01:13 PM
msz 兄係咪問 Tatoba 呀~~~PM 話你知~~~:36:
Some大 隻 Latorartar Combo 右邊的水口位好 perfect 喎~
fktuen 發表於 19-4-2011 03:01 PM
其實我用PS執咗一執~~~個水口位真係好礙眼~~~:80:
msz 兄係咪問 Tatoba 呀~~~PM 話你知~~~
其實我用PS執咗一執~~~個水口位真係好礙眼~~~
Somebody_Ex 發表於 19-4-2011 17:11

thx, bro some, 希望星期6仲有啦
十卜一下Some大,我琴日無聊分別係幾間舖都睇咗十幾盒,每一隻都有明顯水口的
P.S. 其實我覺得OO ...
timothy276217 發表於 19-4-2011 12:34 PM

我覺得鴻上好搞笑:66:
================
我鍾意貓combo,但qc令我止步
先支持some大先

玩具本身真係唔得, 又上色問題仲有大達水口
就好似當日w 既天線咁, 不過佢係再嚴重d

...
davidki99 發表於 19-4-2011 03:03 PM
劇情算係唔錯~~~:)Unkh~~伊達同真木三個人 GE 型像幾乎畀呢兩隻整"喎"咗~~~:o
十卜
話説ooo系列D QC都幾令人震驚
saga522 發表於 19-4-2011 04:17 PM
又未至於好劣~~~只要生產時啲工人小心啲就可以避免~~~:( OOO 畀人話麻麻主要原因係上色地方實在太少~~~質感唔夠好似好 cheap 咁~~~:oh:
SOME大強帖~!! 完美的報告~!!:71: