Toysdaily 玩具日報

查看: 10124|回復: 26

[活動展覽] Harbour City Bazaar -Toys & Hobbies Mega Sale (Apr 19-25, 2011)

真係慘... 無人提....

海港城展銷集 Harbour City Bazaar

Toys & Hobbies Mega
Sale

«人氣玩具『抵玩』週»

開倉資料 Bazaar Information:
日期及時間        :        2011年4月19日至21日 (星期二至四)
                 中午12時至晚上9時
2011年4月22日至24日 (星期五至日)
上午11時至晚上9時
2011年4月25日 (星期一)
上午11時至晚上8時
Date & Time        :        April 19 – 21, 2011 (Tue – Thu)
                 12:00 nn – 9:00 pm daily
April 22 – 24, 2011 (Fri – Sun)
11:00 am – 9:00 pm daily
April 25, 2011 (Mon)
11:00 am – 8:00 pm
地點        :        海港城展銷集 – 尖沙咀廣東道11號世界商業中心3字樓
                 (商場入口:於G2000 – 2221-2號舖側)
(地面入口:於Prada燈箱旁(H&M對面),可乘升降機直達3樓)
Location        :        Harbour City Bazaar - 3/F World Commerce Centre, 11 Canton Road, TST
Bazaar Entrance        :        Mall Entrance:Next to G2000 (Shop 2221-2)
Ground Entrance:Take elevators by the Prada light box (opposite to H&M) to 3/F
幼童向...慳番:34:
冇野中,pass
吸引力仲低過深水埗街邊D10蚊店
唉~~~
PG WING 呢個價,唔駛幫襯佢好多地方都買到
其他模型一定原價八九算咁計
瑞記官網到今日開倉都未有POSTER
就知D野好極有限
慳番.....:ar:

現場特價野如下

MG 紅勇士------!)%
HG魔蟹 -------#)
MG GUNDAM MK.2 VOL.1------ !#)
MG GP-03------ !#X
MG SUPER GUNDAM -------!(%
MG 靈格斯爾-------!(%
EVA二号機-----------!$%

只記得這些
現場特價野如下

MG 紅勇士------!)%
HG魔蟹 -------#)
MG GUNDAM MK.2 VOL.1------ !#)
MG GP-03---- ...
spidey123 發表於 19-4-2011 10:45 PM

除咗模型外
仲有咩野買平~~~
有冇shf / sic / 超合金 / 食玩 / 星矢 ??
除咗模型外
仲有咩野買平~~~
有冇shf / sic / 超合金 / 食玩 / 星矢 ??
rickyu84 發表於 20-4-2011 10:52 AM

SIC 強人 @(%
SIC 強人 @(%
chal 發表於 20-4-2011 10:59 AM

感謝大大報料
可惜強人之前已在焦人入手了~~~
唉~~~
其他模型一定原 ...
rickyu84 發表於 19-4-2011 10:15 AM

PG WING 7.5漁出面買到???
唔好亂UP啦老友!!!

另有D HG, SDGUNDAM,做特價都O.K.!
今日去望望先
係其他論壇有改圖,個細佬大叫,嘩~~好x貴呀...
有興趣自己去你想睇睇...
唉~~~
其他模型一定原 ...
rickyu84 發表於 19-4-2011 10:15 AM

唔係衰記搞既...
咁又點會係官網有宣傳圖呢...
PG Z gundam 1牛,抵唔抵

Robot魂 RX-78 完賣

證實左係瑞記開果d..好多鋪家hold貨果d..想買平野要撞手神果d..去完會咒佢全家果d..:67:

其實瑞記有心hold貨比d鋪..咪一次過開鋪前hold囉..硬係唔明係要等d人入晒個倉道..想買果d平野就比果10幾個2打6霸住d平野(pg,w腰帶隻鷹,電王4色劍)..咁忍樣比d人睇到已經肉酸亦唔好睇..d人睇到亦十分氣憤.唔好話d鋪仔唔啱.佢地都係搵食..只係瑞記果班76真係超7..連做得好睇小小都唔識..真係食c:34: