Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Henry

[活動展覽] Harbour City Bazaar -Toys & Hobbies Mega Sale (Apr 19-25, 2011)

PG WING 7.5漁出面買到???
唔好亂UP啦老友!!!

另有D HG, SDGUNDAM,做特價都O.K.!
麵包超人 發表於 20-4-2011 12:57 PM

師兄得閒蒲吓阿虎
有機會七魚五唔駛都執到件
要撞撞手神
今次張poster同個場應該差唔多

一樣咁 雞∼
回復 6# spidey123
請問EVA 2號機模型係新電影版紅色造型果盒定係好多年前出果盒呀?
其實想追番隻新安洲 兩舊水有找 > <
回復  spidey123
請問EVA 2號機模型係新電影版紅色造型果盒定係好多年前出果盒呀?
ice-mocha 發表於 20-4-2011 10:01 PM

是新電影版的
證實左係瑞記開果d..好多鋪家hold貨果d..想買平野要撞手神果d..去完會咒佢全家果d..

其實瑞記有心 ...
老文 發表於 20-4-2011 13:51

見到out's pt某店主帶齊人馬hold 哂大部份PG GP01
:76:請問仲有無電王DX變身腰帶?
回復 20# spidey123

Thanks,買番盒&#22175;砌下先。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 22# nomisimon

無..要買就上網bid(都絕絕地版)...:77:
回復 21# 不死鳥

果班人真係.....d時間咁用可以賺到幾多錢?..令人反感又攪左咁多日,最多賺多一千幾百一個人(有d人仲要放上網,要等佢賣得出,交收又要時間)..唔明點解唔好好地搵番份工..日薪加埋都唔止la...:45: