Toysdaily 玩具日報

查看: 27959|回復: 72

[玩具報告] 真係幾好玩!!!!~BB戰士NEXT第2彈—玩具報告

大家睇我講R魂就多,其實我都好LIKE蛋仔,不過,之前既高達真係出濫左,變左都唔知入手來做什麼。現在,新LINE新作風,可動的蛋,令本來得個擺字既公仔,有D新既玩法,新既意義~非常好玩~去圖去REPORT~

先來一個一、二彈的合照先~~:34:

有沒有人可以話俾我知,佢係咩野.......:30:

Z GUNDAM,今個系列入面,做得真係DETAIL同靚既機體—通常靚既都係自護機,不過Z GUNDAM終於打破左宿命~

OO—做得唔錯,不過Z GUNDAM好D,但已見DETAIL位~

白卡—有D眼光光飲豬肉湯FEEL......

劇場版既另一隻機體~~

去一D動作既圖先~~:71:

希望遲下補完D仔~

OO把野OK~~

唔知佢係咩料之外,我覺得佢做得麻麻地.......

Z GUNDAM 可玩度高!!!~~

借左高達把劍來用下先~

劇場版最後一幕—爆甲!!!!

爆左!!~~

講真,呢個系列又平又靚,係值得追一追既。不過,下一彈入面,UNICORN好似要REPEATED了,笨大的壞習慣.......
要出既高達,太多—F91, EXIA, 勇士, 強人, 自護號, WING, 死神, V2, TURN A, TURN X.........太多都想佢出,真係........~
如果想睇多D圖,或者看多少少一D關於R魂既玩評報告,請到:http://hk.myblog.yahoo.com/kkkiii0079/article?new=1&mid=1633
大大的QC做得唔錯ar
上色無咁走樣
回復 2# Happy_treefd

QC都係膽搏膽,因為都睇佢唔到=.=~~
不知名機體既武器係槍/劍:?,

有沒有人可以話俾我知,佢係咩野.......:30:
kkkiii0079 發表於 10-4-2011 11:22 PM
Gundam TR-6首次商品化

details by cypergundam :71:
:71:  正,,聽日去買先
有沒有人可以話俾我知,佢係咩野.......
kkkiii0079 發表於 10-4-2011 11:22 PM

RX-124 TR6
不過佢個樣都係整得麻麻地.......
這彈反而最想要TR-6呢:shy:
雖然其他都不錯~
大大請問你用左幾多$先抽齊??:52:同埋可唔可以講下部 TR-6 既背景資料呀??:handshake:

TR-6 係AOZ主角機之一, 個人覺得其實整得唔錯; 佢果把係叫SHIELD CANNON

另雖然00係讀做DOUBLE O, 但正寫係"00"而唔係"OO"

黑色果部係 GN-X IV, 其實唔係00Q o既敵機...
這彈反而最想要TR-6呢
雖然其他都不錯~
手榴蛋包飯 發表於 11-4-2011 01:45 AM

我都好鍾意呢部
    模型化o既話必買:love:
TR-6... :handshake:
回復 11# Squall

thz補完啦~^^~:71:
回復 10# Hon67548

我一套過買啦,抽係high d,不過,抽double個下.....真係.....:70: