Toysdaily 玩具日報

查看: 10886|回復: 17

[分享討論] 最終敗了~~Metal Build Gundam 00 (未拆盒)

好耐冇呢種細個時次次行過玩具鋪都望一望既心情, 然後有日膽粗粗問阿爸 (依家女友): "唔....我可以買嗎? 最多當今年生日禮物啦~"
好好彩~平日reject 緊既佢, 最後都皇恩地同意.

大家都知, 今日買得既冇可能係正常價. 臨買嗰陣重有鋪話, 下星期返"亞洲版". 但我呢D返朝9晚6, 又要返學既人....算吧啦...
希望未買又想買既大大可以用靚價買啦~~~
congrat! no regret!
有買貴, 冇買錯的產品....
呢隻入得好, 恭喜:77:
Asia ver.???
回復 5# hitsu

係日水貨, 但我其實冇日貨喜好..只想平就可以了....
你又唔係買嚟炒...你再見到D咩都無雙干
呢隻嘢敗得好... 買咗就唔好再望賣幾錢 理得佢之後咩貨賣幾錢
就好似... 拖住自己個女人時就唔好再去想其他女人 對自己無益的
仲有... 有空去訂埋七月魂SHOP的GN大劍和Raiser
其实...俺好想知道有多少兄弟买玩具是要经过批准的(自我争扎除外)?
只能說入的好!我買完第一隻後,隔了一天又再買一隻...因為可以不用把裝備拆來拆去的方便多了嘛...

這隻入主我的玩具櫃之後,已經完全把其他玩具都給比了下去,成為我的最愛之一了!!
根本太多人抵不住心魔,對抗炒價?
只會無止境咁加落去

我自己就睇錢份上,千3-4蚊確實太貴,如果連亞洲版都唔跌價,6月去日本買好過
你又唔係買嚟炒...你再見到D咩都無雙干
呢隻嘢敗得好... 買咗就唔好再望賣幾錢 理得佢之 ...
yelland01 發表於 6-4-2011 11:38 PM

拖住自己個女人時就唔好再去想其他女人

very well said :$
回復 7# yelland01

拖住自己個女人時就唔好再去想其他女人

can't agree more!
頭像被屏蔽
nice buy.  support.
開盒後就好難想將佢放返入盒:34: