Toysdaily 玩具日報

查看: 4934|回復: 25

[詢問] 12"新手問題...fang joker...skull........

買左返黎覺得好靚 佢地咁貴....., 如果想好好保存:
1. 盒內需要放防潮珠嗎???
2. 點樣可以防止d皮裂開??比起以前出果d 12", d用皮及用料比以前好d嗎??
3. 到底放係盒度好d定係display係櫃好d??
4. 櫃內又需要放防潮珠嗎???
5. 隻fang既白色好驚會黃....有冇防止方法???
6. 玩完隻skull....隻手"痴立立"d黑色好似會溶咁......驚驚地:45:
7. 定係呢個時候收手唔買......
8. 想知道長期display既師兄而家你地d 12"咩環境...........
希望有經驗的玩家幫幫忙:64:.......
唯一解決方法唔好買:34:
乜都唔使放,玩一排放咗佢最好。
白色皮一定會被染黑,隻decade已經係咁...:79:
白色皮一定會被染黑,隻decade已經係咁...
base 發表於 2-4-2011 08:30 PM

三千幾的結局
1) 我隻 The Next 盒內放防潮珠都無用, 照樣溶衫, 只係時間問題;
2) 同上;
3) display係櫃會好d;
4) 近兩個月開始發放吸濕器, 好似真係好d;
5) 白色真係無得攪, 一定會變黃......;
6) 尚未試過;
7) 除非果款超級鍾意, 唔係就算啦( Medicom D野 真係好難儲......);
8) 反而Display果d, 損耗情況好過仲係盒果d.....
個人經驗,希望幫到你~
martin960820的 avatar 有兒童色情成分 :50:
回復 4# base

聞者傷心:42:
我放在窗枱九成冇爆冇溶,但勁多塵
頭像被屏蔽
回復 6# manic_yin

咁RAH會唔會好D??不過..........我隻BLACK手關節位果D條紋有幾條"LUCK"左出黎............我想買番影月.....唔知質素如何.....
回復 11# 我很快

RAH 一樣係 Medicom :ice:
我隻Black 斷左手添呀 :56:
影月質素唔錯架, 同Black一樣......玻璃關節 :blame:
回復 12# manic_yin

我隻BLACK個腳掌好鬆....係咪已經斷左.....??另外我見人擺到D大動作既POST...但我果隻就唔得....好似比裡面件衫谷限左.....唉...唔知想點.....
回復 13# 我很快

腳掌如果斷左,除左隻Boot應該見到~
擺d大動作既post, 要慢慢就住"樓"架, 但Black件生化膠衫會令手關節回彈......
我隻影月斷左手,有無人試過換body ?唔知點拆個甲