Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 最best幪面超人片集選舉結果?!

不如咁喇,我開個post,例d點比你地
你想知果點我就答果一點,好無:77:
faiz 竟然10名都唔入...
faiz點會輸比decade...
喺我心目中,不論TV/劇場版都係響鬼同W不分高低,W我睇左兩次、劇場版睇左三次、響鬼睇左我睇左兩次、劇場版又睇在N次:35:真係太鍾意:43:
竟然有 Kabuto 都無 555,有無攪錯?
竟然有 Kabuto 都無 555,有無攪錯?
Lau 發表於 3-4-2011 08:58 PM

555入唔到,我都幾失望,
不過如果投票人多數係細路仔,結果都唔奇。
555 個調子太灰太慘,比響鬼更「高齡向」~~

我記得當年555初初播映,
當時我都仲未正式入玩具坑,
偶然睇o左第一集,見木場勇次果種慘情法,
我都打個突,
然後深深俾佢吸引住~~~~:67:
喺我心目中,不論TV/劇場版都係響鬼同W不分高低,W我睇左兩次、劇場版睇左三次、響鬼睇左我睇左兩次、 ...
mokfung1985 發表於 2-4-2011 11:50 PM

大大~~:$ 都係愛鬼之人..響鬼睇左我睇左3次tim~
回復 67# takeshi

平成主角中,我最愛始終都係細川茂樹:71: