Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 最best幪面超人片集選舉結果?!

我都覺架
唔靚但好型嘛

正如我都唔明點解有人會欣賞 OOO 咁小學雞式o既 design...
玩具 發表於 30-3-2011 05:52 PM

我都好鐘意呢個"車頭大光燈"超人,

三個形態之中,最型既一定係Axel Form
可以簡單講下嘛?
原罪 發表於 31-3-2011 01:05 AM

講咩先??
tv版:原本井上寫整套faiz係比較完整,唔只得4x集,播放時間估計起碼年半,但咁做就會影響左一年一套及期後ge拉打期,所以大老闆就cut左一半,要求井上寫過,而且時間緊迫,寫到好"求奇"所以後段會睇到一頭煙,而且咁比人cut法,所以井上就不如整死左成套faiz
劇場版好似都係佢寫,因為係"假如",可以由頭寫過,所以會比tv完整
小說:e套就係原版井上所寫ge faiz,不過入面內容超越左"幪面超人"極限,所以係18禁~點解18禁ge想知我先講~~所以成套faiz可以話係入左黑歷史
講咩先??
tv版:原本井上寫整套faiz係比較完整,唔只得4x集,播放時間估計起碼年半,但咁做就會影響 ...
白羊座_穆 發表於 31-3-2011 01:31 PM

劇場版真係算係咁啦 ! 雖然最終都好 TYPICAL 特攝片式結果
但都算幾好睇...
其實一直都知 FAIZ 有原著小說版
但真係無乜見過有得買 / 有得睇
劇場版真係算係咁啦 ! 雖然最終都好 TYPICAL 特攝片式結果
但都算幾好睇...
其實一直都知 FAIZ 有原著小 ...
玩具 發表於 31-3-2011 03:06 PM

大前提你需要識日文~
大前提你需要識日文~
白羊座_穆 發表於 31-3-2011 04:25 PM

OH BYE :80:
講咩先??
tv版:原本井上寫整套faiz係比較完整,唔只得4x集,播放時間估計起碼年半,但咁做就會影響 ...

唔該,大大。
我地d唔識日文既…看來無緣知道小說版既內容了~
講咩先??

點解18禁.....想知....:77:
KIVA....女王一個頂晒啦....
heewing 發表於 30-3-2011 10:11 PM

KIVA係兩個女王 頂哂!!
點解18禁.....想知....
roystoy 發表於 1-4-2011 01:03 AM

嚴重暴力,欺淩,色情,部分題材敏感等等
:he:想知可以再講
穆兄開個新PAGE再講啦....好多人都想知.....
heewing 發表於 1-4-2011 05:09 PM

開新post都唔知點講:DD不如想知咩而我又知ge答啦:he:
應該最多人想知ge都係sex果部分姐:p
開新post都唔知點講不如想知咩而我又知ge答啦
應該最多人想知ge都係sex果部分姐
白羊座_穆 發表於 1-4-2011 05:20 PM

下 ! 邊兩個人...
我諗極都諗唔到喎...
下 ! 邊兩個人...
我諗極都諗唔到喎...
玩具 發表於 1-4-2011 11:02 PM

唔只兩個:p
不如咁喇,我開個post,例d點比你地
你想知果點我就答果一點,好無:77:
faiz 竟然10名都唔入...
faiz點會輸比decade...