Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

新手一問,我見有d個盒“鞋”身d,有d滑d,有咩分別?
我覺得鞋身QC會比較好!
我都認為光身盒轉左廠做!!QC十級向下滑
我覺得鞋身QC會比較好!
我都認為光身盒轉左廠做!!QC十級向下滑
老實人 發表於 7-5-2014 08:45 PM

我買左隻dio係鞋身盒,但出街見都係光身盒,係咪初再版分別?
係呀∼其實細心睇兩者上色分別都好大!
本身諗住買多隻再版紫衫承太郎,到最後真係見到都唔想買
係呀∼其實細心睇兩者上色分別都好大!
本身諗住買多隻再版紫衫承太郎,到最後真係見到都唔想買
老實人 發表於 7-5-2014 11:10 PM

再版既超像可動QC真係好差! 我買左隻紫衫承太郎 件外套後面上色一達達
    拳頭又有色差 一隻深色一隻淺色... 跟住後尾我去睇其他既再販 都係咁既問題
   後尾DIO同世界再販我都唔敢買
再版既超像可動QC真係好差! 我買左隻紫衫承太郎 件外套後面上色一達達
    拳頭又有色差 一隻深 ...
cmf12 發表於 7-5-2014 11:19 PM

有d驚8月隻仗助再販:(
有d驚8月隻仗助再販
accelryu 發表於 7-5-2014 11:38 PM

仗助我都想入....唉
仗助都難逃一劫嫁啦!塊面隻隻都咁鬼紅
我估黃鎮重難買!d顏色物料咁特別
無計,最愛仗助,但而家初版實在太貴負擔唔起,只可以揀再販

黃鎮都想買,但未買GIOGIO
塊面真係隻隻都咁紅..唉
睇完動畫之後 覺得超像可動簡直係哂左套JOJO
隻隻D上色都咁差/.\
其實點解唔出第一部O既DIO....... (定係已經出左:()
回復 2177# goldwater
第一部好似一隻都未出過
今朝隻黃鎮咁耐都未見街,這邊相新-期jojoLion已出板了
收咁貴, 仲用原色膠唔上色, 核突到呢
http://www.1999.co.jp/10262480

今晚出去睇下有未?
但D質素, 肉酸到呢!