Toysdaily 玩具日報

[新品消息] JOJO/筋肉人 超像可動 來貨通知及報價區

Diavolo 點解仲未出......
goldwater 發表於 25-4-2014 04:21 PM

精粉係FB post左, 已出
係信和買了,找45
QC差到呢!下唇冇上色好似e起排牙咁
你指怒笑果個頭?
No ar!攞上手幾盒都係咁!入面包裝掉轉入都有!
之係你check唔到個頭係點都唔知!
上色差、出界、一撻撻爛肉咁,我買左咁多隻都焗忍
今次呢隻打開先見pat位塊黑色網爛左,咁都入盒賣有無搞錯,QC做好D咁難咩嫁??:angry:
鍾意都唔係成日要焗人買兩三隻嘛,又唔係貨多成日要周街搵:die:
快D出埋個第五部跳坑算!!
上色差、出界、一撻撻爛肉咁,我買左咁多隻都焗忍
今次呢隻打開先見pat位塊黑色網爛左,咁都入盒賣有無搞錯 ...
Joker_Blade 發表於 28-4-2014 02:42 AM

我都係咁話,越出越貴但QC不知所謂

睇返我諗係出到Caesar仍然好好,接住由stickyFingers開始差到以家
上色污糟都小問題,我之前聽過有人隻白色布查拉迪有邊腳無上黑點紋
自己隻黃金体驗,腰位甲蟲D色上歪到好似殘像咁,再黎黑DIO甩頭髮,呢兩款想買過隻都無機會
之後Moody Blues中爛肉版又好肉赤咁雙入,再到Abbacchio個A牌無左彿,連入過隻都無用,成批係咁
自從個盒吾再用圓形膠紙貼開囗位開始,DQC開始差,懷疑轉左廠做
我覺得最好qc 上色就係ver1露伴

我隻老闆都係掉轉入盒同後面衫尾有膠水漬咖...post幾張圖俾大家降下火啦∼

我隻BOSS 都冇事~ 仲靚仔過之前買果D.....:43:
我覺得最好qc 上色就係ver1露伴
LEMONed 發表於 28-4-2014 01:40 PM

我就覺少年Joseph最正
上色污糟都小問題,我之前聽過有人隻白色布查拉迪有邊腳無上黑點紋
自己隻黃金体驗,腰位甲蟲D色上歪到好似 ...
Joker_Blade 發表於 28-4-2014 11:54 AM

A字冇左忽就已確定了隻隻都是咁,因那是佢甩模個位 :26:
我隻BOSS 都冇事~ 仲靚仔過之前買果D.....
goldwater 發表於 29-4-2014 12:17 PM

me too...no problem