Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 百龍天舞

[分享討論] 大家覺唔覺多左人玩12寸呢?

My first 12" is RAH Faiz...
Second is Faiz AF...:36:
係要嚟玩定要嚟抄我就唔知啦,不過我就真係覺得多咗人訂貨喎!就最近果次落ht訂隻小龍居 ...
人馬座聖鬥士 發表於 17-3-2011 08:56 AM

我就會等拎DX04個時至順便訂埋餘下兩隻龍哥∼
你應該改左個題做 : 大家覺唔覺多左人12寸呢? 哈哈
同意~~~加上td整左個12吋區都出左一分力
大舊金 發表於 17-3-2011 09:26 AM

HK 的男性太苦悶了//............:56:
來緊仲多人玩....日本個邊現在咁樣:oh:希望日本快D過到呢一關!
頭像被屏蔽
我反而想知d人吓吓入兩隻炒,到底有冇人接架..........
我反而想知d人吓吓入兩隻炒,到底有冇人接架..........
neo.L 發表於 18-3-2011 12:48 AM

當人人以為有得炒嘅時候,就往往係泡沫爆破嘅時候,奉勸一心只諗住買黎炒嘅人小心風險,當然入兩隻又未必一定係炒,可能有些人想擺兩個型態,又或者真係幫朋友訂,自由市場,只要炒濃咗不要怨就可以了,其實炒鹽好過啦,成本低,利潤高好多喎:shiny: