Toysdaily 玩具日報

[其他] 天姬戰

賣唔賣得都要睇HT有冇HEART造,同造得到唔到位....
如果身形唔跟演員,個樣又係玩替身FEEL...
本來更期待都 ...
MAX 發表於 8-4-2011 01:41 AM

始終票房會直接影響銷量 (Tron Legacy, The Spirit, Prince of Persia)

不過當然造得好有好大幫助 (Platoon, Wolverine, Blade)

:)
係喎...TRON冇晒消息0既....可動男女主角去左邊?.....
heewing 發表於 8-4-2011 09:15 AM

tron我見之前quorra的玩具(3.75"人仔) 都無show佢個樣, 估計可能無人攞到個license? 所以出figure都應該唔會有佢個樣卦, 不過希望出到啦.
可能架bike 唔係太多人訂加上thor 同jack sparrow電影就快上所以出o左佢地先? 如果tron系列會有1/6的sam (唔連bike) 或者clu我都應該會訂呢~
係喎...TRON冇晒消息0既....可動男女主角去左邊?.....
heewing 發表於 8-4-2011 09:15 AM

仲有亞凡達呢....
i want rocket and sweet pea !!
呢個就算吧啦....根本候活都唔想做....係電影公司REQUEST咋....
heewing 發表於 8-4-2011 10:28 AM

agree
又難出得好,
我真係諗唔到有邊個會買個藍色火柴人(又唔係型)返屋企...連SIDESHOW都係出個一隻雕像咁大把...可想而知 ...
heewing 發表於 10-4-2011 10:43 PM

AVATAR 如果出到夜光發光就仲有睇頭... 加上比例又要大大隻...仲高過ALIEN??
我真係諗唔到有邊個會買個藍色火柴人(又唔係型)返屋企...連SIDESHOW都係出個一隻雕像咁大把...可想而知 ...
heewing 發表於 10-4-2011 10:43 PM

如果出 1比6 ,又會太高,
如果加埋包膠,起碼 1800 一隻,,:69:
冇錯好多人係怕睇難明既電影,因為電影係媒界,可以講唔同類既故事
有人被呢類片吸引,證明佢地唔係唔想用 ...
Toro 發表於 7-4-2011 05:17 PM

我觉得暂时最难明嘅只有1套,007 Quantum of Solace
到而家我都唔知佢想表述d乜。

其他嘅我觉得只可以用有深度有内涵,有好多观点值得去省思。
說好的1989 年 batman 又去了那 :angry:
我觉得暂时最难明嘅只有1套,007 Quantum of Solace
到而家我都唔知 ...
小卡 發表於 10-4-2011 11:08 PM

很多人看完會問,那些量子在哪??其實那個神秘組織叫量子...
有甚麼危機呢??請看下集....
這部只能說是爛尾吧....
回復 61# Gretzky99

300 and Watchmen stories are based on graphic novels, if you've read both of them, you will think Zack has done his job well to prsent those pages on the theatre screen.

Sucker Punch is an original story from Zack instead.