Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 三國無雙6

唔駛旨意ONLINE, 唔係話psn唔掂, 而係無雙呢類game畫面內隨時一百幾十人, 要兩部機透過internet sync 咁多野真係難, 加埋koei本身都唔係技術高, 就算有得玩, 好似巾無咁, 三幾丁雜卒, 仲要實際上各player各打各, 完全唔sync, 真係gimmick多於一切.
新版好似有返3代個兩兄弟不過冇玩了  上次 kof好彩係豆豆城玩左實在雷作   希望psp  load得快啦  ...
cmy 發表於 22-3-2011 12:45 PM

希望遲d出sf vs kof~~~:handshake: (妄想中)
你好大膽 ...........你話"神"game

神game 有怪莫怪..貧民唔識世界
滴滴仔 發表於 22-3-2011 02:29 PM

神game的確神~~~不過用terry幾好玩 :he:
希望遲d出sf vs kof~~~ (妄想中)
黑色三連敗 發表於 23-3-2011 12:32 PM

出過capcom  vs snk 不過平衡度低得緊要  唔同廠其實好難就 新個隻街機kof都冇玩了 好似話會出落家用機到時先再睇下買唔買  百零蚊最好 哈哈
出過capcom  vs snk 不過平衡度低得緊要  唔同廠其實好難就 新個隻街機kof都冇玩了 好似話會出落 ...
cmy 發表於 23-3-2011 11:36 PM

CVS我都好鍾意玩~~~:D 如果kof出新果隻家用版我會考慮下~~~~:34:
CVS我都好鍾意玩~~~ 如果kof出新果隻家用版我會考慮下~~~~
黑色三連敗 發表於 24-3-2011 12:01 PM

神game 出續集?  :he:
神game 出續集?
滴滴仔 發表於 24-3-2011 03:46 PM

街機已有13~~~:p
真三6今日出中文版, 好彩我之前訂左, 可以用五魚找兩雞入手, 否則要捱高價, 最貴有舖頭賣八魚以上...

仲未計特典, 由隻一金牛兩魚爆升一金牛七魚以上...

真係瘋狂世界...

:50:
crazy.............
真三6今日出中文版, 好彩我之前訂左, 可以用五魚找兩雞入手, 否則要捱高價, 最貴有舖頭賣八魚以上...

仲 ...
真武 發表於 31-3-2011 11:25 PM

出左拿 ... 嘩, 8xx 就唔洗念 la ... 唔買

仲 ...
真武 發表於 31-3-2011 11:25 PM

頭先行過 好景, 見到 中文版 6xx ja ... :67:
出左拿 ... 嘩, 8xx 就唔洗念 la ... 唔買
Vince 發表於 1-4-2011 10:52 AM

咁我睇你頭:78:
頭先行過 好景, 見到 中文版 6xx ja ...
Vince 發表於 1-4-2011 02:10 PM

:^ 有動搖ma ?
等我今晚去中央圖書館行一轉先........:67:
提醒買中文版的朋友 中文版 與 日文版 是不能進行Co-op連線
(在其他地方看到有網友提及的)