Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 三國無雙6

睇雜誌話今集好玩過之前一兩集
黑色三連敗 發表於 20-3-2011 09:09 PM

:handshake: 呢隻我堅有興趣:$

但ps3 好耐冇開機:o
好彩我唔玩3角冇雙~~~ 睇雜誌都係諗住留意下有咩新games啱自己玩~~~
黑色三連敗 發表於 21-3-2011 12:38 PM

買ps3 la :75:
買ps3 la
滴滴仔 發表於 21-3-2011 02:21 PM

ps3 network 唔掂 ... 唔適合 打 online co-op game ...
ps3 network 唔掂 ... 唔適合 打 online co-op game ...
Vince 發表於 21-3-2011 03:01 PM

XDD.........我毒緊貧民呀:53:
XDD.........我毒緊貧民呀
滴滴仔 發表於 21-3-2011 18:12

咪就係, 貧民買野要考慮咁多架咩 :blame:
我玩得都係格鬥多~~~因為沒有太多時間玩~~~格鬥隨時可以打一 兩鋪就走人  

不過都好like信長之野望 ...
黑色三連敗 發表於 20-3-2011 09:08 PM

街霸我打電腦版咋  以前打拳王多  機戰都打左好多集依家真係為睇佢d戰鬥動畫先玩
其實我比較想知佢 online co-op 係 co-op story 丫, 定好似 巾毛 咁 打mission ??
如果只係 co-op mis ...
Vince 發表於 21-3-2011 12:46

聽講story mode冇co-op, 連單機co-op都冇, 但只係聽講, 因為我冇ps3. (正確講係有機都唔會捨得俾6xx買隻無雙)

無雙系列你唔好旨意online mode會好玩...... psp用wifi 仲可以期望下, 但家用機要through internet...  因為技術問題, 你當internet mode唔存在會好過d
其實我比較想知佢 online co-op 係 co-op story 丫, 定好似 巾毛 咁 打mission ??
如果只係 co-op mis ...
Vince 發表於 21-3-2011 12:46 PM

佢故事係冇雙打的  但係全地圖個隻玩法就有雙打  上網打都得  而且儲野係玩依個先儲到
所以我打晒4國故事把野仲係咁cheap就係咁解
well ... 其實算佢有 co-op ... 係 ps3 既環境下都冇用 ... psn <= 真係 肺 ga wor:67:
街霸我打電腦版咋  以前打拳王多  機戰都打左好多集依家真係為睇佢d戰鬥動畫先玩
cmy 發表於 21-3-2011 07:26 PM

電腦版~~~得sf4~~~:49: 我都鍾意kof~~~不過13未玩過~~~上隻就~~~:53:

機戰d動畫睇loading~~~快我會開如果loading慢~~~我就close左唔睇~~~:34:
well ... 其實算佢有 co-op ... 係 ps3 既環境下都冇用 ... psn
Vince 發表於 22-3-2011 10:30 AM

某d  game la  可能我小用ps3網戰   最多應該係白騎了   都唔算差
電腦版~~~得sf4~~~ 我都鍾意kof~~~不過13未玩過~~~上隻就~~~

機戰d動畫睇loading~~~快我會開 ...
黑色三連敗 發表於 22-3-2011 12:03 PM

新版好似有返3代個兩兄弟不過冇玩了  上次 kof好彩係豆豆城玩左實在雷作   希望psp  load得快啦  haha
電腦版~~~得sf4~~~ 我都鍾意kof~~~不過13未玩過~~~上隻就~~~

機戰d動畫睇loading~~~快我會開 ...
黑色三連敗 發表於 22-3-2011 12:03 PM

你好大膽:@ ...........你話"神"game :Q

神game 有怪莫怪..貧民唔識世界:64::64:
講番轉頭...我最鍾意都係無雙2猛將傳..最難忘都係儲道具...有d真係要兩個人先&#25886;到:67:
話時話 ... 似前係唔係有得 單挑 敵人武將 ?? 而家冇左 d d 野玩 ??