Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 三國無雙6

女友想玩~~~貴貴都要入~~~不過可能佢都係想配合您
黑色三連敗 發表於 18-3-2011 12:08 PM

應該係  haha
應該係  haha
cmy 發表於 18-3-2011 07:56 PM

羨慕死人 ~~~ :shy:
羨慕死人 ~~~
黑色三連敗 發表於 19-3-2011 11:57 AM

三連兄除左街覇......仲有冇玩乜game   話時話我買左金會員都冇點玩    係之前dead rising玩左排   晒左錢   一個月咭又好似冇出咁
同埋有冇人知依集有冇自己角色把武器我打晒四大國但未打全地圖果隻但係把武器好弱   得3十多攻
三連兄除左街覇......仲有冇玩乜game   話時話我買左金會員都冇點玩    係之前dead rising ...
cmy 發表於 19-3-2011 11:30 PM

我玩得都係格鬥多~~~因為沒有太多時間玩~~~格鬥隨時可以打一 兩鋪就走人 :(

不過都好like信長之野望,機戰之類既slg~~~~:DD

join金會員唔玩~~~~好浪費 :help:
同埋有冇人知依集有冇自己角色把武器我打晒四大國但未打全地圖果隻但係把武器好弱   得3十多攻
cmy 發表於 19-3-2011 11:33 PM

睇雜誌話今集好玩過之前一兩集 :58:
睇雜誌話今集好玩過之前一兩集
黑色三連敗 發表於 20-3-2011 09:09 PM

點好法先?
毛傷 <= 對我黎講其實已經變左成就game系列,所以如果只係多幾個人用下就真係冇咩意思 law
xbox係唔係一定唔會出無雙6?:67:
xbox係唔係一定唔會出無雙6?
verywai 發表於 21-3-2011 09:48 AM

唔係牙,xb有歐版,只係未知有冇 區碼 。
同埋呢,可能隻 game 係ps3時區限定左(同 ff13 一樣),遲 d 先出,可能一出就出中文版。
睇雜誌話今集好玩過之前一兩集
黑色三連敗 發表於 20-3-2011 21:09

就算用無雙 fans 的眼光睇,   唔理會 "玩厭" 或者 "新意",   無雙5都係超雷作.:53:

要差過佢真係好難
回復 22# Vince

死~~~我d睇完過目即忘~~~:47: 好似話可以無雙有2種選擇~~~總之系統比前2集好咁話 :(
就算用無雙 fans 的眼光睇,   唔理會 "玩厭" 或者 "新意",   無雙5都係超雷作.

要差過佢真係 ...
getterwing2 發表於 21-3-2011 10:38 AM

睇雜誌話前一兩集超唔掂~~~~:(
回復  Vince

死~~~我d睇完過目即忘~~~ 好似話可以無雙有2種選擇~~~總之系統比前2集好咁話
黑色三連敗 發表於 21-3-2011 12:21

係一個人有2種武器, 隨時切換

據我所知, 雖然呢做叫做新鮮, 但實際上係懶.   每種武器的攻擊招式一樣, 例如成個game只要整20組招式,  就可以整30人, 每人都係抽其中2種招式用.  

好處係,有時你鍾意某個人物, 但唔鍾意佢原本的動作招式, 都可以有得選擇.

至於  "無雙前2集"  好唔好玩..... 其實除左無雙5俾人媽到飛起, 無雙4同之後的外傳(蛇魔) 果幾代都係做得好好, 打得好爽的出色作品.

香港雜誌.... 算罷o拉.

據我所知, 雖然呢做叫做新鮮, 但實際上係懶.   每種武器的攻擊招式一 ...
getterwing2 發表於 21-3-2011 12:35 PM

好彩我唔玩3角冇雙~~~:he: 睇雜誌都係諗住留意下有咩新games&#21873;自己玩~~~:DD

據我所知, 雖然呢做叫做新鮮, 但實際上係懶.   每種武器的攻擊招式一 ...
getterwing2 發表於 21-3-2011 12:35 PM

其實我比較想知佢 online co-op 係 co-op story 丫, 定好似 巾毛 咁 打mission ??
如果只係 co-op mission ... 就興趣不大了.