Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十一話 基路斯

回復 71# DEVIL_BOY

多謝DEVIL兄既支持!!:77:
1)基路斯點解會打雷奧!! 呢個問題要到下一話開估!!:he:
2)可說是逃跑, 也可說是失控!! 因為.....  先不開估,  有代下一話啦!!:p
3)表面上是, 實情是.......  呵呵.....  有代發展!!:DD
4)海龍兄說對了, :71:是修哥言出必行的性格, 第七話時說過[就算要我死, 最小係你地七個入面搵兩個培我上路]

一樹有冇變強十陪!!  下一話你便知道啦!!:74:
回復 72# Godzima

Godzima兄!!  多謝支持!!
例行公事!!

:71::71:<-----好睇!!  :50:<-----修哥死左!!  :handshake:  <-----路菲呀!!!   :help:  <-----又咁快睇完啦.......   :)<------ 我會支持你既!!

比返你估!!

:$:*:54::64:
回復 73# 海龍劍神

多謝海龍兄問題!! :77:我都幾喜歡解答架!! :35: 知道你地會細心睇我的作品真係好感動~~~:79:

騎馬的是雷奧,  基路斯不是他帶來的,:74: 是雷奧發現身後無啦啦多左一件咁重殺氣既人係度,:@ 所以落馬同佢打!!  基路斯是由saber跟雷奧交手時無啦啦彈出來的!!:p
頭像被屏蔽
回復 74# jazz4004

多謝jazz支持, :64: 呢個問題要有代發展!!:58:
:64:
回復  Godzima

Godzima兄!!  多謝支持!!
例行公事!!
tommypaly 發表於 16-3-2011 01:18

:$ 你還在支持,太好啦!
:* 小宇宙燃燒中 ... ...
:54: 創作也真的太累人,
:64: 不管如何,也謝謝你的支持!
Am I correct ?? tommypaly 兄 !!
回復 79# 無明

多謝無明兄支持!!:77:
回復 81# Godzima

中曬!!  堅呀!!:71:
求神拜佛唔好爛尾…我接受唔一次又一次的打擊
回復 84# 乳豬仔

今星期開拍第十二話!!:(  希望唔會啦!!:cool:
太太太好了…期待呀!

不過 Lego 系列既 Batman, 牛仔, 傭兵…令我有陰影…最慘你無哂 d Lego ,唔係我一定追殺你:angry:
請問…拍好未呀:D
忍唔住......玩具與玩具既相連性...
大讚~!!!
:49: 大大…唔好放棄,大把人等緊你的傑作:26:
回復 87# 乳豬仔

拍左....  但係睇返唔多理想.....  等下星期四重拍一d部分....:31: