Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十一話 基路斯

讚啊,越來越精采了!:71:
回復  拉打一小西

小西你都係呀!!  心照呀!!
tommypaly 發表於 14-3-2011 12:05 AM

返工時間加長
令我整劇場機會-少:42:
一個分享post 都要分幾個星期先出到:47:
頭像被屏蔽
回復 60# 御遠將

諗緊計.......:63:
回復 61# 衛斯理

多謝支持!! :77: 常面常面:35:
回復 62# 拉打一小西

:47:我都係呀.......     不過我會等既!!:57:
回復 63# roy123roy88

多謝呀!! :35:  我會加油架啦!!:!
久違嘅11集!!!!
路飛都出埋,勁呀!!!
快d出12啦!!!!:71:
回復 68# Gackt

希望快到啦!!:54:  多謝支持呀!!:handshake:
回復  御遠將

諗緊計.......
tommypaly 發表於 15-3-2011 01:21 AM

最衰呢排洗突好多....如果唔係等我"鬆"比你...咁個只就可以休息:78:
TOMMY兄的PS又上一成﹗:71:這一話我看了很多編可是還是有些看不懂:what:希望TOMMY兄能指點﹗:(

1) GILLS為什麼要殺RAOH﹖:what:
2) GILLS 是DECADE逃跑的寵物﹖:shiny:
3) KABUTO是想犧牲自己來讓大家離開嗎﹖:handshake:
4) 突然見THOUZER和TOKI倒下不知原因﹖:what:
期待下一話﹗TOMMY兄還沒交代ZABEE如果加入DECADE能變強十陪﹗:$
:71::71::50::handshake::help::)
TOMMY兄的PS又上一成﹗這一話我看了很多編可是還是有些看不懂希望TOMMY兄能指點﹗

1) GILLS ...
DEVIL_BOY 發表於 15-3-2011 12:06 PM

第一條至第三條問題真係解唔到,但第四問題就好明顯係kabuto打佢地啦,其中有個話kabuto忽忽地無端端打佢地嘛
不迥我自己就有個問題,睇第10集阿Gills好似係果個騎係馬上的人帶黎既(我完全唔熟北斗神拳啲嘢,唔係好講到啲人名出黎),但點解Gills無端端襲擊番自己友呢? 其實本來唔想問住,而家提出黎都唔係問tommy兄,純椊覺得奇怪啫,諗住睇落去會唔會有答案。
hyper kabuto就出啦?
回復 70# 御遠將

先謝啦!! 希望有方法解決!!:77: