Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第十一話 基路斯

真係估你唔到…
好一對碼頭「菇理」…

你究竟想玩幾大…
不過你玩得越大我地越開心。期待巨大機械人出場…

機械人呢d講下,湯美兄你咪當真。

p.s.特效呢d…自己用熱血補完啦。

湯美兄你唔好介懷,小弟有得睇已經好開心。小弟一直追大大既劇場,睇到大大進步。
讚既野…讚過太多次,再講廢事人地以為我係你分身或者打手。
玩得開心就得。最高興係見到越黎越多人睇你既劇場。呢樣最高興!
真係估你唔到…
好一對碼頭「菇理」…

你究竟想玩幾大…
不過你玩得越大我地越開心。期待巨大機械人出 ...
原罪 發表於 13-3-2011 01:29 AM

好認同大大既講法~~:77:
回復 44# JOKerK

呵呵~~:p
回復 45# 御遠將

御遠將兄多謝支持!!!:77:  本來基路斯會打多一陣.....:(  但....  因為拍果時攪斷左隻腳......   心都傷呀.....:79:
回復 46# 原罪

多謝原罪兄既支持!!:77:  你估我唔到真係特別另我happy!! :34: 機械人我屋企唔多!! 冇計~:38:  你支持我既心已經到達心照既景界啦!!:handshake:
回復 47# 拉打一小西

小西你都係呀!!  心照呀!!:35:
正:D我e排大腦便秘諗唔到題材:die:
正我e排大腦便秘諗唔到題材
阿瞬軍曹 發表於 14-3-2011 12:15 AM

唔緊要啦,靈感唔係成日都有既,不過故事只要有明確的方向,咁情節應該唔難諗
回復 52# 阿瞬軍曹

:@ 有d咁既事!!  我會等你既!! :58: 多謝阿瞬你支持呀!!:77:
回復  阿瞬軍曹

有d咁既事!!  我會等你既!!  多謝阿瞬你支持呀!!
tommypaly 發表於 14-3-2011 12:20 AM

我想提高特效d美感,有乜計:unhappy:
回復 53# 海龍劍神

講得好:71:
唔緊要啦,靈感唔係成日都有既,不過故事只要有明確的方向,咁情節應該唔難諗
海龍劍神 發表於 14-3-2011 12:19 AM

謝謝你,海龍big,俺會創作出更有張力的東西給大家睇:77:
回復 55# 阿瞬軍曹

我果d都好樣丙.....:42:   呢家野要問下一d大大先有計....:79:
回復 55# 阿瞬軍曹

我係用PhotoShop......  但係因為自學問題.... 唔係用得咁出神入化....:30:  不過都叫好過用小畫家......:68:
回復  御遠將

御遠將兄多謝支持!!!  本來基路斯會打多一陣.....  但....  因為拍果時攪 ...
tommypaly 發表於 14-3-2011 12:01 AM

:50:斷腳....咁點算呀~(安息):64: