Toysdaily 玩具日報

查看: 10149|回復: 13

[分享討論] 戰隊男女大兜轉

我未正式睇海賊戰隊,但睇D劇照好得意:

忍風藍變左男,忍風黃變左女,魔法紅又變左女,獸拳紅係女定細路?:DD

魔法黃又變左女,連獸拳白都變埋女:66:

不過呢個晒冷shot都幾正,有邊位大大可以數得曬咁多隊戰隊個名呢?我估可能中村翔子會數到
我未正式睇海賊戰隊,但睇D劇照好得意:

stonekeung01 發表於 3-3-2011 01:57 AM

d人多到眼花:30:
:42:D前輩又被惡搞
N年晤睇開戰隊嘅我, 睇左兩集, 幾好睇; 晤似DCD咁惡搞前輩, 推介...:71:
睇左4集,覺得佢比神主牌好
起碼唔會好似dcd咁會將人物變做工具(呢個亦都係我最接受唔到dcd既地方)
我亦放棄左戰隊多年,但見到海賊有埋其他戰隊,所以睇下...點知連睇四集....好睇喎:71:
:66:
相信只是海賊戰隊變身的A貨, 睇返劇照, 和海賊戰隊一樣, 三男兩女
追到第六話了, 正呀 又有人回歸, 不錯!!
好好睇!比起Decade好得多! :71:
睇完decade係憤怒到不能!:53::*
睇完海賊…係開心同感動!:):he:無睇開戰隊既小弟都睇得過癮開心。

兩套都借用前輩既力量。點解可以咁大差別?都係東映姐?
海賊黃...正ar~:D:love:~pink都正ar~~:35:
第12集 "光の影字幕組"嘅字幕好搞野~{:3_147:}
第12集 "光の影字幕組"嘅字幕好搞野~
ba2784 發表於 15-5-2011 07:39 PM

好唔鐘意D字幕加埋個人感想上去:80: