Toysdaily 玩具日報

[週邊精品] 你認為最好的拉打?

個個都讚V3,有機會要睇一下。
mushroom 發表於 22-3-2011 12:50 PM

劇情唔好太大期望,始終係三十幾年前既兒童向劇情.........
不過d打鬥場面算係拍得ok既,v3亦非常鍾意做d"耍帥"既動作
劇情唔好太大期望,始終係三十幾年前既兒童向劇情.........
不過d打鬥場面算係拍得ok既,v3亦非常鍾意做d" ...
SHOCKER 發表於 22-3-2011 01:36 PM

拉打劇情都係咁,不會有太大期望.....

都係唔知點解敵人會慢慢成級,俾主角成長,永遠唔會一次KO主角
話時話,點解平成拉打都唔見有嘰嘰既?
回復 76# SHOCKER

怪金剛出場到佢自爆果段都非常成人...都唔兒兒童向架:71:我經常會回味番d vcd
呂品器 發表於 24-3-2011 11:45 AM

DCD有嘰嘰
DCD有嘰嘰
SHOCKER 發表於 24-3-2011 01:23 PM

遲D有套大集合,應該又會有。
呂品器 發表於 24-3-2011 11:45 AM

W 有一款 Masquerade Dopant... 應該係近年最稱得上 '嘰嘰' o既 '嘰嘰'
:77:

W 有一款 Masquerade Dopant... 應該係近年最稱得上 '嘰嘰' o既 '嘰嘰'
玩具 發表於 24-3-2011 02:06 PM

宇蟲幼體應該係第一款平成雜魚,555那些量產型出現得太後期…我諗唔算掛。