Toysdaily 玩具日報

[週邊精品] 你認為最好的拉打?

我都有成套ultimate solid,最奇怪係舊一支觸鬚有兩點紅色................
我覺得black的設計比rx好,剛好和影月配色相反。
不過整套蛋入面,我比較喜歡amazon。
我覺得black的設計比rx好,剛好和影月配色相反。
不過整套蛋入面,我比較喜歡amazon。
acenerusopp 發表於 25-2-2011 03:41 AM

大個先識睇呢D
細個睇RX係進化版,覺得勁D就自然鍾意RX多D,哈哈!!
所以一直最愛RX,平成拉打隔太耐喇,人大左無細個鍾意得咁瘋狂。
當年睇完black,愛極~之後black進化成rx,我唔鍾意rx0個隻綠色,又覺得條頸好粗,好似大頸
我比較另類,雖然我第一套睇既rider係black
但係我最鍾意既係super-1
其次係新1號
你細個無睇過
yoda大師 發表於 24-2-2011 06:51 PM

無~
black 睇過電影版~ 打影月~ 正!!!:(
只係唔識中文..
BIORADER ~ バイオライダー 字面係生化拉打 ...
BeastHeart 發表於 24-2-2011 06:22 PM

到我唔識英文....robotrader,點解?

機械商人?
好衰ga.....:35:踢爆人
到我唔識英文....robotrader,點解?

機械商人?
mushroom 發表於 25-2-2011 12:12 PM

RIDER 打錯 RADER 姊~
玩野嘛~
:cool:
好多都好正...好難選擇:36:
可能都係受細個睇既卡通影響,我最鍾意只有RX
不但可以變身,架電單車又型,雷龍號就更加係無得頂
每次聽到畫頭呢首音樂,就會覺得個人好熱血:*
http://www.youtube.com/watch?v=RbM0HOz0N2o
RIDER 打錯 RADER 姊~
玩野嘛~
BeastHeart 發表於 25-2-2011 02:19 PM

我以為真tim....:shy:唔好意思,因為日本人諗野唔同唔出奇...

我唔識英文那句,係真係一向無留意拉打的英文名....:64:
我都有成套ultimate solid,最奇怪係舊一支觸鬚有兩點紅色................
Rambo 發表於 25-2-2011 03:18 AM

我都好似有....
BLACK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://www.youtube.com/watch?v=HdkMGY7J7JY&feature=related
Kuuga
timothy276217 發表於 25-2-2011 02:38 AM

你是唯一一個講平成的。:73:

我比較另類,雖然我第一套睇既rider係black
但係我最鍾意既係super-1
其次係新1號
SHOCKER 發表於 25-2-2011 09:36 AM

點解係Super 1,係咪生體後面那隻?

BLACK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tommypaly 發表於 25-2-2011 03:26 PM

好激昂!倒數年日好正!