Toysdaily 玩具日報

查看: 4579|回復: 15

[玩具報告] ~REVO.No.99 GetterArc!!!~

我沒有什麼"門戶之見"的,但已經有好一段時間對REVOLTECH系列總是提不起興趣...

直至看到這傢伙,感覺告訴我這應該是一件有好東西......

REVOLTECH系列第99號產品~GETTER ARC!!!~

發售年份:2010

日元定價:2400YEN

身高:約120MM

這一次少有的可以來個"站正"的姿勢,而且還相當的有氣勢!

配件份量不算多,應該該有的也差不多有了...

(當年首辦有把"油紙傘"的,如果加上就完美了.)

REVOLTECH的優點,缺點到了這已經是第99款,應該還是差不多吧....

上色,今次還不太差,我沒有任何加工就拿來拍照了.至於膠感太重與否的問題...如果到了系列的第99款還要說這問題,那多少有點是來找渣的吧!

可動性,今次我這一隻關節的鬆緊沒什麼問題,而且扭動起來也相當順手.其他的看相片比文字更清楚!!

看著這傢伙在想,其實REVOLTECH這系列真的還不錯.

Agree, my last Revotech product is this Arc also.  :)

Add marks for support and I think Ironman will be my next Revotech product!  :)
啊, 我還未購入耶...找個時間去買一盒吧...:shy:
其實膠感倒沒問題, 就是上色方面仍需改善呢...

呵...下一隻轉輪三一不知會是哪一部呢:)
頭像被屏蔽
Douglas.M.Saint:
暫時我下一隻目標都係IRONMAN WOW!

蛋包飯兄:
下一隻三一...除左三一Q恐怕只有真.DRAGON了!
呢隻現在又平左D,見15魚左右有交易,哈哈更抵入.

howareuuu:
唔知WOW...
我见实物面相唔得,脚短,缩膊,寒背,只能放弃~~~~~~~~
我都好耐无玩山口式了.

石油爪!!!:DD
I hope that I can collect my black limited version of this Getter Arc in late April or early May.
:35:
唔太識佢, 漫畫版?
佢個頭令我諗起dark kiva
唔太識佢, 漫畫版?
佢個頭令我諗起dark kiva
八口八口 發表於 22/2/2011 22:11

No, online order version via 徳間ECモール

樓主影d相好好, 空間感同角度都好好!
如果你果隻係on-line 鐵黑色ver 仲正!
ELLJAY兄:
山口的相頭就基本都差唔多的了...
今次我就覺得細隻左D,如果有之前雷奧咁大隻就好了.

豬潤:
係"邪王炎殺黑龍波!!"

genesicgaogaiga:
黑色!好野來的!!

八口八口:
佢好似真係只有漫畫版,而呢隻又同漫畫版有明顯的分別.

rekt:
黑色真係正D...
唔好毒我呀!!
我最怕佢開口~~~:69: 所以只用閉口部件~~~:(
回復 13# 黑色三連敗
開口感覺狂野D麻!!
山口比山口,我覺得呢隻唔算太好,
剩係講個頭已經麻麻。

不過呢個焦點係 D 刺~~~~~

老友,諗諗隻 MAX Big-O 啦~~~~~:75: