Toysdaily 玩具日報

查看: 4371|回復: 11

[其他] 日元對港元匯價 - $9.XX!!!

日元對港元匯價 - $9.XX!!!

我最關心Bandai的模型"合理價"會否由6算升到7算.... @_@
好懷念當年玩日本yahoo時的對換價,5算幾!!唉~~
好懷念當年玩日本yahoo時的對換價,5算幾!!唉~~
TD玩具老師 發表於 19-8-2010 02:02

:Q好耐無見老師出現!:$我真幸運
對於我們玩具愛好者...日圓高漲的確好有影響
好耐無見老師出現!我真幸運
大舊金 發表於 19-8-2010 02:06 AM

我都好幸運仍有網友記得我!!
查實我常常上來,只是發唔到言...
我仲寢住買日本雜誌,上日本yahoo bid,所以而家已經七孔流血...........
我都好幸運仍有網友記得我!!
查實我常常上來,只是發唔到言...
TD玩具老師 發表於 19-8-2010 17:01

:$點會唔記得老師你先得架!當年因聽奶表叔個電台玩具節目!聽過老師你講玩具先知有td依個玩具網!係你勾番起我個童年回憶
點會唔記得老師你先得架!當年因聽奶表叔個電台玩具節目!聽過老師你講玩具先知有td依個玩具網 ...
大舊金 發表於 20-8-2010 01:14 AM

:79:多謝你!!
不過一切己變化太大,至少我以前很多玩具好友都消失了..
盼望大大們繼續支持TD啦!
多謝你!!
不過一切己變化太大,至少我以前很多玩具好友都消失了..
盼望大大們繼續支持TD啦!
TD玩具老師 發表於 20-8-2010 10:05

大佬我一直都有支持TD 架! 只不過自已懶同埋好多時都見到好多大大都出左好詳細既report, 所以我先出小左post, 最近我就經常係電玩出現 :DD
大佬我一直都有支持TD 架! 只不過自已懶同埋好多時都見到好多大大都出左好詳細既report, 所以我先出小左 ...
bbf1125 發表於 20-8-2010 01:24 PM

好耐冇見啦大佬..
知唔知我都搬左好耐....
好耐冇見啦大佬..
知唔知我都搬左好耐....
TD玩具老師 發表於 20-8-2010 18:11

之前係旺角見到你果次都有聽你提過話你太太想搬去d 可以望海既樓, 但就唔知你幾時搬o
頭像被屏蔽