Toysdaily 玩具日報

查看: 8247|回復: 24

[分享討論] 揭開hottoys 姐姐如何裝上ironman mark 6 戰損胸甲之謎

相信呢度唔少大大都經歷過上ht要求換戰損胸甲
亦都好多大大會睇到姐姐表演如何"有技巧地"裝上去, 仲跌唔返出黎咁神奇tim
姐姐仔話件野冇問題, 只係唔識裝返上去姐:75:
(雖然已經有大大post哂圖出黎, 根本件戰損胸甲同正常版既胸甲兩條柱既角度根本唔一樣:()

好啦, 入正題, 今日就帶左隻ironman mark 6上去換
又係俾姐姐仔裝
無錯, 好神奇件甲俾佢裝到上去
不過返到home再仔細一check......原來係咁:47:

多左成條白色痕係條柱底, 就係咁就令條柱由唔啱既角度"強行"調校到fit哂位

唉, 個心寒哂:cool:..............有俾姐姐仔裝完既胸甲, 快d拎出黎再check下有冇異樣
即係好快會折斷??:50:
HT今次都几无赖,不负责任,以为咁就可以过到骨:53:
哦~~~!!!佢整爛野:53:

根本一早知 , 點會咁神奇可以裝到........

我100%肯定兩隻甲兩條棍仔係同一個角度既 , 戰損甲果兩條一定出錯左
我都估到會咁
所以姐姐做完大龍鳳之後
我都唔收貨
結果開單留甲回廠
我都估到會咁
所以姐姐做完大龍鳳之後
我都唔收貨
結果開單留甲回廠
fatestay 發表於 22-2-2011 01:26

而家已經知道件事係點~~~佢一定唔會自打咀吧做過哂d甲佢....
大大留廠果件...佢九成九又係留係個倉度..拖你一頭半個月扮哂岩岩返到咁call 你去拎....
恐怖 + 失望的服務......:Q:63::die::50::ice::*:53::blame:
她們真是...不要得。
那用風筒弄會否好點?
:44:用aa痴死佢無咁谷氣
頭像被屏蔽
Cheap trick!!! Shame on you HT! :53:
:50:今晚返屋企再睇睇先
頭像被屏蔽
恐怖 + 失望的服務......
roystoy 發表於 22-2-2011 02:10 AM

x2
係唔係肥肥地果個? 之前我去換MK6個手掌排隊時,距同前面個客話要"細細力屈"果個位.....:47:
我真係笑左出黎