Toysdaily 玩具日報

我的情人節禮物 =.="

我覺得呢份禮物比任何玩具都珍貴,都更值得珍惜!
2月14限定:time:...強....樓主要好好保存佢地....:!(話說貼左這兩只都唔係貴價品已經好好)
都幾好阿:(
真係好有心思呀佢!! :$
Wah...................

I haven't got a girlfriend to enjoy this kind of suprise... : ...
Douglas.M.Saint 發表於 21-2-2011 07:59 AM

:angry:嗚呀~~~~~~~~~~~~~~~~
:help:我都想有人送D咁既野比我~~~~~~
謝謝各位,我都明白同欣賞佢份心意
我用o左"比魂Web限定更珍貴嘅拉打頭"做album 名了....
我今日打比 ...
ithacity 發表於 21-2-2011 11:22 AM

建築你地既愛國結晶blink blink王國......:52:
兩個頭好似生野甘。 有小小起雞皮感覺!
葡萄:*
頭像被屏蔽
回復  JUNOWONG28

我其實只係儲開拉打12吋,dg蛋,hot toys.....
佢話弟時如果我激嬲佢,佢就幫我d figur ...
ithacity 發表於 21-2-2011 01:15 AM

哈哈哈哈哈哈哈哈:x
回復 61# 山吹老師

X 2 agreed

borther真係唔好笑人呀,玩過閃石o既都知,要逐粒貼上去,好似今次咁,要做兩個拉打頭,冇幾粒鐘都唔得,可能樓主女友已經捱左幾晚眼訓做,女仔o既審美觀唔用男仔,尤其對男仔玩意唔熟o既,咁加左一d自己o既個人野落去,或者會響男仔眼中係唔靚都好,但佢都盡左自己能力,唔通你叫佢砌隻模型、補埋不地再噴埋色咩,即係話,佢已經用盡左自己o既能力黎取悅男友啦,剩係呢份心意,已經比買隻12吋拉打多啦。打個比喻,如果有日有大大o既幾歲仔仔畫幅生日卡送俾你,畫就一定唔靚啦,咁你會唔會笑個細路畫得樣衰吖?
而樓主今次就失策啦,當住佢面表現失望,好hurt ga,好彩你女友都應該幾大量,冇即時發脾4,你亦都唔好介意佢洗錢買閃石啦,送野俾自己鍾意o既人,又邊個介意付出幾多?真係好好呀,要珍惜人地呀。
有個咁嘅女友, 仲想點?
我覺得佢選錯角色姐
二打六係問題所在
亞傑多大大可能就好開心
P.S 大大女友手工一流

需要就好似怪怪地
但呢份心意好梗要呀!

佢肯花心機貼!抵讚啦!