Toysdaily 玩具日報

我的情人節禮物 =.="

經世之作!:( 笨大都話你犀利,如果我女朋友都有咁嫁心絲就好啦!
:58:ok woo ...
Very good girl friend lor ..........  :71:
唔錯吖... 大大, 要求唔好咁高喇, 男人嘅浪漫有幾多個女子識欣賞吖?

咁女人眼中嘅浪漫, 大大你都未必欣賞啦... 大家將就吓啦...
突然覺得好曬添~~:)
嗯...
有心思...
好呀...
好 !
:71:
Wah................... :47:

:71:

I haven't got a girlfriend to enjoy this kind of suprise... :56:
I LIKE IT
好好珍惜,因為結婚之後就唔會咁有心思架喇!
唔錯喎!將佢喜歡o既o野融合你喜歡o既o野,變成唯一屬於你o地o既o野。
limited edition rider's heads.

You have a good girl that support your hobby :D
大大, 個Album不如就叫做, "比魂Web限定更限定嘅Rider頭象"呀!!
向女朋友所屬親友解釋時, 就話個名係代表矜貴;
向自己及TD所屬親友解釋時, 就話名係代表閉翳
我諗TD上上下下都會feel到大大嘅不滿.............

自己女友花咁多心思
比著係我一定lum 死
:35:
作為男人,好高興樓主有個咁好既女友,又接受男友玩具,仲為佢整個blink blink拉打頭

作為拉打迷,我彷彿見到兩個拉打頭像暗自垂淚.....
c兄的女朋友噶呢份心思同好有心機,真系好好啊。或者可能你會有少少驚訝與不滿,但系難得你女友,為你整到兩個甘特別同甘有心思的拉打頭,作為情人節的禮物,無論點,我覺得應該好好珍藏,同多謝佢甘支持你啊!呵呵