Toysdaily 玩具日報

我的情人節禮物 =.="

隻古加ok 丫
其實真的唔錯
起碼街上買唔到
不過樓主下次收到嚇呆可以不停地笑......
等女友唔好唔開心
畢竟佢無心都唔會做e隻野你
重有未必有太多女仔會支持男友玩玩具的.....
要珍惜ar!!!!!:79:

我覺得唔錯,只555對眼可以用唔同色會好 d :DD
你女友肯支持你嘅玩具興趣對你來講已經係一種福氣, 請收下及珍惜這份心意。
心機之作 so far so good la..............:)
謝謝各位,我都明白同欣賞佢份心意
我用o左"比魂Web限定更珍貴嘅拉打頭"做album 名了....
我今日打比佢話佢知我post o左上facebook,佢聽島好開心咁
仲話"咁我得閒見島平的拉打頭就整比你啦":64:
好有心思,又有驚,又有喜

回復 37# ithacity

其實大大都唔使咁強調俾人知你係唔鐘意呢種style, 鐘意玩具的,自然明白大大既心情,唔明的亦唔使太介意。我個人其實幾buy, 唔係鐘意閃石拉打,反正大大女友又唔係拎你d珍藏去整, 佢都係買新既黎整,何不當係大家既一個共同點呢? 佢可以將佢自己鐘意既野同你鐘意既野放埋一齊,已經算唔錯了。
"比魂shop更限定既限定" 其實都幾有趣ar :71:

p.s. 個人認為 555隻眼可以整好d, 加返d圈圈會似d
都唔知講咩好:50:
回復  ithacity

其實大大都唔使咁強調俾人知你係唔鐘意呢種style, 鐘意玩具的,自然明白大大既心 ...
paleblue 發表於 21-2-2011 11:59 AM

謝謝,D頭係好平,但係d石都幾貴ga,我唔想佢浪費二三百蚊整d我唔鍾意的野....
其實o個隻唔係faiz來ga,係o個6隻卒仔
超靚,講真的,同普通個d相比真係與別不同,淨係呢樣野都好羨慕><
:71:其實D閃石都好夾O丫, 起碼隻"空我"都GRANT O羅~~~~~
而家完全明白成語「哭笑不得」既感覺同埋精綷......:oh:
其實貼晒成隻要好有心機架, 反正兩個頭像又唔係好貴!
未睇相前, 我都未知係咩一回事, 以為係一般買左但係又唔鍾意既送禮事件...

但係一睇完相, 真係 o 左咀...

anyway, 女友心思心機有齊, 樓主你好好珍惜啦...