Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 無咩人post嘅Steve McQueen~(俾咗套衫大總統)

話說買咗隻米國總統先生之後一直都想搵返套老西俾佢,跟住見到呀Steve套衫幾型,又搵到個好價就入咗:78:
d相係用iphone影,多多包涵:64:
box art 好得!

個樣都唔差咖~

再嚟幾張用apps整嘅!

最鐘意依張!!!

最灰係依張...:70:

借問聲M記而家新出D body係咪都係出嚟俾人10mins一隻咖哩...
大家有興趣嘅我聽晚再post下總統同套衫嘅相同問題~:60:

RE: 無咩人post嘅Steve McQueen~

回復 1# Toruk_Makto
睇嚟大家對佢真係無咩興趣:49:
套衫換咗俾奧巴馬之後覺得重襯啲!不過開頭着落個大隻body度差啲着爛:?
迫住換住個Thriller body俾佢先...又得喎:D

不過始終都要還返個波地俾MJ,所以物色緊一個窄身黑人body,請問TTL嘅素體有冇合適嘅款呢?
Shiine 兄提議用 ttm10 for MJ, 應該都岩總統?
Shiine 兄提議用 ttm10 for MJ, 應該都岩總統?
澄澄老豆 發表於 25-2-2011 03:37 PM

其實我而家就係用緊ttm 10!個body係我bid套MJ個時連埋嘅extra body!不過俾咗obama就無得display兩隻mj,所以想買多個!但係而家莫講話貴入,連見都見唔到...
回復 4# Toruk_Makto

Oh... 因為我冇買HT body自組, 唔知原來ttm 10已經冇貨
幫你唔到:unhappy: