Toysdaily 玩具日報

查看: 6588|回復: 13

[詢問] 神魂合體,,,pls help...

各位ching,,小弟岩岩係買左隻MAX神魂合體合金...
返到屋企check下,,不過淨係得腰上面個兩節關節位好鬆...
手手腳腳就緊...我想問下係咪我買左sad貨:help:
可唔可以幫下我:unhappy:
thx,,,
有冇ching幫下手...??thx,,
小弟個隻都係咁
問過呢到既師兄
係正常的:(
小弟個隻都係咁
問過呢到既師兄
係正常的
fatcheong 發表於 20-2-2011 04:34 PM

真係鬆得好緊要:(
唔該晒ching,,=]
各位ching,,小弟岩岩係買左隻MAX神魂合體合金...
返到屋企check下,,不過淨係得腰上面個兩節關節位好鬆...
...
jimchan829 發表於 20-2-2011 12:24

嘩~~天價貨,等再販
嘩~~天價貨,等再販
七國咁亂 發表於 20-2-2011 06:44 PM

max 合金真係比較少再版,特別係合金成份高的款式..
max 合金真係比較少再版,特別係合金成份高的款式..
Gainax 發表於 20-2-2011 08:26 PM

max 合金得4件, 兩件已經再販左,得神魂和dragonar未再販, 而 dragonar又是死貨(再販都冇批賣order啦)
我想問下正價係幾多:(
我想問下正價係幾多
jimchan829 發表於 20-2-2011 09:02 PM

定價17800日圓(不連稅)
http://www.1999.co.jp/10046521
上年我朋友二手價6舊賣左比我.....
max 合金得4件, 兩件已經再販左,得神魂和dragonar未再販, 而 dragonar又是死貨(再販都冇批賣orde ...
redfish 發表於 20-2-2011 08:48 PM

原來得果四件, 不過印象中gggg同魔神皇帝係出左唔耐時間就再版?
咁神魂出左咁耐再版機會會大嗎?
btw佢限定就有口齒d, 碧翠破壞神同黃金破壞神印象中都只出過一次
原來得果四件, 不過印象中gggg同魔神皇帝係出左唔耐時間就再版?
咁神魂出左咁耐再版機會會大嗎?
btw佢 ...
Gainax 發表於 20-2-2011 09:25 PM

魔神皇帝過左4年多先再販

我覺得再販與否, 真的沒有人會知, 除左max自己
上年我朋友二手價6舊賣左比我.....
BlackD 發表於 20-2-2011 21:23

嘩~~呢D咪朋友囉,肯比你老笠,小弟成日行街去搵人老笠,成功率好少,難得你個Friend仲自動獻身:no:
嘩~~呢D咪朋友囉,肯比你老笠,小弟成日行街去搵人老笠,成功率好少,難得你個Friend仲自動獻身
七國咁亂 發表於 21-2-2011 18:50

哈哈!! 7歲識佢...識左20年....
其實事件發生係一日...佢洗哂d 錢咁岩又想買新野.....我就問佢放唔放神魂.....佢就開價6舊...我即買...wa kaka....咁就一年了!!