Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.54~~~微妙的契合~~~OOO Tatoba Combo

some大好似將個Scanner掉轉左喎
anfernee217 發表於 18-2-2011 03:16 PM
係呀~~~我都睇到~~~今晚補影番先~~~唔該晒~~~:77:
最愛看 some大 詳細的報告~
是我 Lunch 後的甜品呢~
fktuen 發表於 18-2-2011 02:06 PM
飯後甜品~~~fktuen 兄當真嗎~~~:77:
支持some大
我為左平冇連ankh
hofai 發表於 18-2-2011 02:14 PM
THX hofai 兄支持~~~:)今次 Unkh 係主角~~~無要埋會有啲失落~~~:(
support:71:some大D POST次次都好正:)
SOME大既POST次次都咁高質素:71:

D相影得好靚:35::52:

不過OOO出咁耐只係對鳥系COMBO有些少興趣 但係睇見實物圖又好似麻麻地...

期待你下次既REPORT:64:
我後悔買左佢,如果 SHF 以後 d 設計重係企唔穩我會放棄這系列…
some大好詳盡咁交代映司與Unkh既關係:shiny:
次次都好詳細 :71:some 大~
十卜~~ 真係幾令:shiny:
我買238咋:78:
十卜:$
ooo太貴la:sad:
唔知點解依隻疑似「月の輪」既物體會甘多人買~:ar:
唔知點解依隻疑似「月の輪」既物體會甘多人買~
tsurugiex 發表於 18-2-2011 17:58

主角:love:
Some 大嘅 report 真係好詳盡, 你唔講我都唔知 KR OOO 玩具係日本咁好賣。

OOO 我都係集集追, 劇中演員嘅演出真係唔錯, 故事亦吸引, 或者有好多 fans 唔太喜歡今集主角幪超造形, 但小弟卻收貨, 年三十個日見到有 SHF 諗都唔諗即刻畀錢走人, 當然特典嘅 Unkh 係入手原因, 但作為幪超主角小弟點都會捧場。
:71:
變精華了:77: