Toysdaily 玩具日報

查看: 14680|回復: 25

[個人收藏] 好慘啊~~~~~~~ 老媽子下令!! 清場!!

好慘啊~~ 老媽子下令清場...
小弟大部份的收藏品都要回盒了, 如今只剩餘的書架一角作小量Display而已:79:

唉~ 現時只能分批分段Display了:56:

肥們...因為細隻的關係, 倒是一只不少地擺出來

**大部份的合金, 12", FIGMA等等都收起了...地方小, 只能選最新/最愛的Display:42:

GX-34 GUNBUSTER是小弟最愛的一隻合金...是一定要Display的!! (雖然Display左, 但都遮住了大部份)

IRONMAN MK VI & Figma 囡囡...

女神太大了, 都唔知點收, Displaying...

再來IRONMAN WM & 12"囡囡

看來要搬出來住以後, 才可能有自己大大的Display櫃了:o
到時女友叫清場.....
:p
到時女友叫清場.....
:p
頭像被屏蔽
女神搞唔掂我幫你食左佢又點話:shiny:
頭像被屏蔽
乖乖遵命吧:67:
war machine 隔離坐住果個係乜女黎? 好標緻啊~~{:3_131:}
搬出去以後, 唔好再比女人話事啦!!

雖然小弟而家係女人話事...
godofcat 發表於 15-2-2011 07:03 PM

而家係女人話事:77:
war machine 隔離坐住果個係乜女黎? 好標緻啊~~
Viper 發表於 15-2-2011 11:31 PM

我都想知最未尾幅相裡面, war-machine隔離個女figure係咩嚟呀~ 勁靚呀~ :handshake:
我屋企好多位,拎嚟我度放住先:77:
war machine 隔離坐住果個係乜女黎? 好標緻啊~~
Viper 發表於 15-2-2011 09:31 PM

我都想知最未尾幅相裡面, war-machine隔離個女figure係咩嚟呀~ 勁靚呀~
nea 發表於 15-2-2011 09:46 PM

網拍回來的手繪頭 加 CG Catwomen 身

很少有這麼漂亮的12"小姐呢~~
真係幾靚啊!:52:
I feel your pain...