Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

兩隻胸甲果兩支棍仔根本唔同角度 , 想裝得岩都難:70:

本說明書收埋係個Stand底下......搞到我仲以為缺左
琴日拿完,今日去左換件...我隻爛胸又無咩大問題,,,今次只係換tony 頭,手臂甲,左腳,同頸...比起mark IV  今次好好多,起碼唔係返廠整,背翼又唔會自已彈起
今日行過見到左戰損mark vi display軟膠部分甩哂色,搞到我又少少擔心
今日行過見到左戰損mark vi display軟膠部分甩哂色,搞到我又少少擔心
O暈 發表於 17-2-2011 12:01 AM

變色,,,,,,,,,,,,,,,,,,  係未一定會發生ga??:69:
各位師兄有得換咪好lor:58:! 我地d海外買家已經訂左貨,明知有問題點換:cool:?最慘係同賣玩具間鋪頭個老細講有問題,佢又唔識,又怕麻煩退番香港,分分鐘硬食添:sad:.....希望第二水會無事la...:o
頭像被屏蔽
回復  買買買
如果第二水真係冇事  咁佢地就真係頭痕啦  上一批d人肯定嘈到拆天  佢地日日接電話投訴都唔 ...
Artoo 發表於 18-2-2011 02:44 PM

ht 到依家疥仲未肯回應,,,,,,,,
頭像被屏蔽
回復  E神
佢門口隻野裝到有條隙  我唸已經表明左佢既態度  下面鋪就有咁既態度  因為佢唔想你d人上黎嘈  ...
Artoo 發表於 18-2-2011 03:04 PM

ht 呢次好鬼肉酸!!!!!
O暈 發表於 17-2-2011 12:01 AM

其實果個啞色pat pat , 係一開始個sample ,  右邊果個係近期先display 出來
所以係無甩色
可能真係本身的設定wow ,  右邊都係合唔到
轉自友台
回復  E神
佢門口隻野裝到有條隙  我唸已經表明左佢既態度  下面鋪就有咁既態度  因為佢唔想你d人上黎嘈  ...
Artoo 發表於 18-2-2011 03:04 PM

我覺得ht 的高層係咁諗,
"你班友仔,我qc唔好又點,你地嘈又點,未又乖乖比錢我使,你唔買,大把人買ar.!"
我覺得ht 的高層係咁諗,
"你班友仔,我qc唔好又點,你地嘈又點,未又乖乖比錢我使,你唔買,大把人買 ...
E神 發表於 18-2-2011 06:13 PM

完全講中哂我心聲,老闆造FIGURE就識,至於企業責任/企業良心就........
頭像被屏蔽