Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

:34:我果隻無樹
依家去到呢個田地  下巴出事就冇計  係曬正面  仲要係個頭到  就一定要換  另外,  如果各大大胸甲能夠合得埋 ...
Artoo 發表於 13-2-2011 06:13 PM

:31:
我果隻無樹
大舊金 發表於 13-2-2011 06:20 PM

X2:58: :58:
頭像被屏蔽
又話無一隻12 吋要你出手?
BruceLee 發表於 13-2-2011 09:59 PM

:66:
I feel so fractuating as the sales said "the damage chest will be reproduced" is not true and why his saying is not representing HT. It is so misrepresentation. I don't trust any sales talking again and need them to give black and white to prove. Anyway, I'll go to HT again to ask to change the DAMGAE CHEST immediately. :53::53::53:
回復 217# toys1333

看來這批的QC十分"拿西", 尤其是面部也有問題...

昨天经過HT,見有個哥仔在百鳥歸巢式地組合Mark IV...:69:

唔知道三月下一批貨會否改善?  但我不明為何不是每人在頭一批也有胸甲問題?因看來好像是模的問題.
回復  toys1333

看來這批的QC十分"拿西", 尤其是面部也有問題...

昨天经過HT,見有個哥仔在百鳥 ...
chankb 發表於 14-2-2011 02:03 AM

我估佢地有兩個模,
一個新模,一個老模.
我中左佢個老模...
我係比較好彩, 2 個頭都叫靚仔, 下巴冇事,
最勁係頸個水口位都冇, 不過可惜心口有條毛,
唔換唔得 :63:
依家去到呢個田地  下巴出事就冇計  係曬正面  仲要係個頭到  就一定要換  另外,  如果各大大胸甲能夠合得埋 ...
Artoo 發表於 13-2-2011 06:13 PM

touchwood

我果隻下巴係有印, 但唔明顯, 胸甲能夠合得埋而又唔跌出黎  只係右面有小小隙
追哂d post,d QC問題真係獲獲新奇獲獲金
我個隻好似冇乜事,但睇到d post真係好似有精神病咁成日囉返出黎check

而家玩ht d玩具真係冇返咁上下錢同心理質素都好難唔痴線:30:
回復 212# 大舊金

那有冇花?
我估佢地有兩個模,
一個新模,一個老模.
我中左佢個老模...
fatestay 發表於 14-2-2011 02:09 AM

大大真不幸,,,,中左佢個老模,,,,,:58:
我估佢地有兩個模,
一個新模,一個老模.
我中左佢個老模...
fatestay 發表於 14-2-2011 02:09 AM

你有沒有對著它的老模罵髒話:DD
今日 ht 打來叫我去攞 mk6,

我問佢 “咦?你地唔係話個胸甲有事要攞返廠整咩?我聽好多人咁講 wo∼“

之後佢話 “唔係丫,佢地插得唔好 ja ma。“

係咪真架?我打算星期三去攞,麻煩 ching 們提醒一下小弟有咩地方特別要 check 一 check?