Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys Ironman Mark VI Sad 貨討論區

幸好今天 Hottoys 無咩人,我今天去取 MK VI 時,竟然揀了超過二十盒!! 才揀到一盒勉強收貨,但我有埋由相信 ...
hk小文 發表於 13-2-2011 12:09 AM

....... 睇20盒都係下巴........... 基本上呢批貨不良率甚高, 根本唔應該再派, 直接報關退回成品返廠好過啦....................
........做左咁多次ironman, 呢批貨咁多比率出現異常, 仲要係發生在頭部瑕疵的低級錯誤, 真係擺明見到有問題, 都照入盒裝箱出貨........... 負責監管的難詞其究........................
.......
....... 睇20盒都係下巴........... 基本上呢批貨不良率甚高, 根本唔應該再派, 直接報關退回成品返廠 ...
小甜甜 發表於 13-2-2011 01:50 AM

我覺得我"需要"睇 20 幾盒,係因為 HT 俾左十幾盒有明顯問題,先前已被其他客揀了唔要,但仍給我睇,搏我要左佢,呢種心態我明,但係個"錯處"明顯成咁!又叫人點啃呢?不過我相信,呢批 B 貨,好可能都係流出去俾 D 細舖........
製造技術提高,但 QC 跟唔上,都係無濟於事。
....... 睇20盒都係下巴........... 基本上呢批貨不良率甚高, 根本唔應該再派, 直接報關退回成品返廠 ...
小甜甜 發表於 13-2-2011 01:50 AM

負責監管的應該炒啦:53:
負責監管的應該炒啦
nlhung2005 發表於 13-2-2011 12:35 PM

成批下巴有事,,,,(明顯到冇近視都睇到)
咁都推出唻比客,,,
ht又一肉酸事件....:80:
我覺得我"需要"睇 20 幾盒,係因為 HT 俾左十幾盒有明顯問題,先前已被其他客揀了唔要,但仍給我睇,搏 ...
hk小文 發表於 13-2-2011 11:43 AM

邊個比你揀? 有無比面色你?
copy from MAX大大
好消息 HT 決定將 ironman mark VI 戰損胸件重新製造 & 更換
"收到HOTTOYS方面通知, 暫時未有重新製造戰損胸甲的決定,
若IRON MAN VI產品有任何問題,請與玩具狂熱聯絡 : 23884677

因本主題的消息,已得到HOTTOYS方面否認,所以本主題會被關閉,謝謝  "

件有問題都.....ht令我好失望..
我的
正常胸甲...90度
戰損胸甲...45度
好明顯係defective goods
唔係話陷得唔好咁簡單,直頭陷唔到入個body度呀大佬

:help::53:
copy from MAX大大
好消息 HT 決定將 ironman mark VI 戰損胸件重新製造 & 更換
"收到HOTTOYS方面通知, 暫 ...
fatestay 發表於 13-2-2011 03:30 PM

根本係成批MARK VI既戰損胸甲有問題,邊有理由同一部份既PARTS,插件位可以唔同角度,根本係件PARTS有問題,我點吸落去都係唔實同唔埋口,而唔係我地唔識吸落去
頭像被屏蔽
回復 204# 夜星閃

相信係前線同office職員溝通不足口供不一
我之打去toyhunter 23884677佢地真係話三月有新件..
今日就見到max大話hottoy否認...
唔通toyhunter同hottoy唔同公司所以toyhunter答案唔可代表hottoy?
頭像被屏蔽
回復  夜星閃

相信係前線同office職員溝通不足口供不一
我之打去toyhunter 23884677佢地真係話三月有 ...
fatestay 發表於 13-2-2011 03:59 PM

HT作風,,,,
佢會改善,,,但都唔肯認自己出錯........:80:
等人以為係玩家問題,,,,,,,,,
:? 昨天中午去換件時,本人問員工仍是說3月有新戰損胸甲換 ...
還叫本人留下聯絡電話的 , 那麼快就改變了 ?:(
頭像被屏蔽
:67:今日check左, TONY頭下巴出事, 損戰胸甲入唔到, 要換
頭像被屏蔽