Toysdaily 玩具日報

樓主: guitarjimmy6666

[活動展覽] 轉: ENTERBAY-扬眉兔气岁晚大酬宾-1月29日全场HK888

回復 59# aruns

有. 2隻都有..不過好奇怪...我唔明隻小龍同聶風對眼皮都有條黑線...
有小龍全半身像, 雲, 風, 陳真, 葉問, 教父, 龍珠, 全部抽盒蛋, 博唔博得過自己諗......

如果888有呢隻我 ...
shiine 發表於 29-1-2011 05:39 PM

唔該大大報料

要抽 ? 即係無得開盒CHECK 件 ? 咁有無保養呢 ?

各款數量如何 ?

打算放工去襯下熱鬧 ~
有小龍全半身像, 雲, 風, 陳真, 葉問, 教父, 龍珠, 全部抽盒蛋, 博唔博得過自己諗......

我入左隻god father 你有冇入
頭像被屏蔽

回復 62# kingofhero
每款佢會開兩盒俾你,二揀一!出門就無得換!數量就真係唔知!因為我點零鐘去得好小人,重以為無人吼,跟住就開始多人,重見到金筆碗嘅青雲哥:DD大約兩點半放五個五個入!我大約三點就帶咗雲師兄同風師弟走,因為我竟然第二round就入到:love:
..... HT好多名作的12" figuer, 比左一個唔鍾意的人, 佢一樣覺得系 "垃圾"....$1都唔值...
jedi 發表於 27-1-2011 02:24 PM
對號入座, HT 的鬼佬角色 figure, 九成以上小弟零收藏意慾!但HT佢出家駒,我都有入!隻慈善版仲出價$5,000去追但bid 唔到啫!EB 出的角色如平平地都有d興趣!話哂係東方人角色!龍珠個女角出到成個東方人咁,我都有興趣,不過睇下咩價同大貨水準先

呢隻有d興趣
如果李小龍系列全部再版 888 一隻就好

shiine 發表於 29-1-2011 17:39

今日EB 姐姐MK-II 爆料話其實EB 到依家仲積極遊說緊有關方面可以俾佢哋出莊子 :58:
姐姐MK-II?:36:
姐姐MK-II?
samuellam 發表於 29-1-2011 21:08

YES, MARK-II :36:
回復 71# Daredaddy

who is she Miss N or what ?
見到金筆碗嘅青雲哥x2:77:
7點幾, 睇住貨物源源不絕送到:(
miss: "無晒啦? 米得番魔童~" {:2_110:}最早估清的竟是,,,
I JUST WAIT 莊子