Toysdaily 玩具日報

樓主: guitarjimmy6666

[活動展覽] 轉: ENTERBAY-扬眉兔气岁晚大酬宾-1月29日全场HK888

頭像被屏蔽
其實佢應該清楚d講有乜嘢可以賣, 同埋數量大約幾多,
瑞華開倉次次都出晒傳單話有乜嘢賣, 明知 ...
dogjumpjump 發表於 27-1-2011 10:38 AM

完全同意大大:71:
在下亦不會參與費時失事活動:51:
頭像被屏蔽
回復 48# dogjumpjump

真係:64:
hahahahaha.........:34:........其實大家唔好咁講人地去 "死貨" ,
.....咩系 "死貨" ? 自己唔鍾意 ?  件貨有問題 ?  件貨炒唔起 ?  只要自己鍾意就得啦, 就算HT好多名作的12" figuer, 比左一個唔鍾意的人, 佢一樣覺得系 "垃圾"....$1都唔值

...... EB 今次攪個 "大酬宾" ....可能都系"宣傳"同"清貨"夾埋一齊做,  因近期佢都開始做到小小成績 "鬼武&小龍", 想再加多D宣傳同話題。

我相信當日就一定大把人去排, 其實去咪去囉, 又唔系作奸犯科的事......去都唔怕講...

出面好多大公司都定時定候攪減價有7, 8, 9折....吉吉佬都每月攪兩次啦, 唔通又全間吉吉佬都系清死貨咩.....,如果有日HT攪個全場555 666 777 .....又唔知大家又唔會唔話人 .....又清死貨呢 ? :38:
hahahahaha.................其實大家唔好咁講人地去 "死貨" ,
.....咩系 "死貨" ? 自己唔鍾意 ?  件 ...
jedi 發表於 27-1-2011 02:24 PM

"死貨"…市場學上一個名詞,英文叫"Dead Stock"
意思係賣了很久也賣不去的貨,大大有興趣可以在網上搜尋一下:77:
有無師兄執到好荀野 ?
update 吓!
行過見大約20人排隊.....:36:
有咩買? 買龍珠figure? 車仔? 有無人去完可以報告一下~
我入左godfather
我入左godfather
neweasonlss 發表於 29-1-2011 04:47 PM

請問有冇風c弟??
請問有冇風c弟??
kingkingchi 發表於 29-1-2011 04:59 PM

Yes
有無1/4 小龍呀???
頭像被屏蔽