Toysdaily 玩具日報

查看: 23750|回復: 85

[活動展覽] 轉: ENTERBAY-扬眉兔气岁晚大酬宾-1月29日全场HK888

發、發、發;好易發;
ENTERBAY同仁祝大家兔年發大達!
現正於2011年1月29日舉行揚眉兔氣歲晚大酬賓∼
全店1/6或1/4現貨產品只售HK$888。
另外其他優惠包括:

1.凡在當天購買任何1/4或1/6產品兩套以上,均可獲得Action Masterpiece風雲系列人偶一隻(聶風或步驚雲,握手版除外)!!多買多送,送完即止!

2. 6吋Action Masterpiece系列買一送一 (握手版除外)

3.   Action Masterpiece: 風雲握手版半價

4.   Real Masterpiece: 龍珠系列 HK$888 一對

5.   Real Masterpiece: 風雲兵器套裝半價
只限一天!
凡當天購買任何ENTERBAY產品,均可以得到ENTERBAY利是封一包(5個)!送完即止。

**以上優惠不適用於鬼武者產品及其他預售產品。
**以上優惠不可以與ENTERBAY會員咭或其他推廣計劃一同使用。
**不適用於ENTERBAY會員積分計劃。
**如有任何爭議,ENTERBAY國際有限公司擁有最終決議權。

轉兵人在線

Real Masterpiece: 龍珠系列 HK$888 一對
12吋??
:50:
真定假A?
"4.   Real Masterpiece: 龍珠系列 HK$888 一對"  <<<<  死貨中的死貨..
請問電影版 風雲係唔係都係"發發發"?
請問電影版 風雲係唔係都係"發發發"?
mansiu123 發表於 26-1-2011 03:44 PM

電影版 風雲都吾知有無現貨啦..
整番隻 1/4小龍都好喎~~~~~~
鬼武者呢?
"4.   Real Masterpiece: 龍珠系列 HK$888 一對"
kingofhero 發表於 26-1-2011 03:44 PM

講真,呢對$88 都唔會買^^
冇咁多地方擺^^
無講每款可以買幾多盒 ??

如果有"教父 " " 小龍"  或者 "24" , 可以掃晒佢.....hahahahaha

講笑 only ~~

岩岩問左風雲兩兄弟都有.....另外有教父. 龍珠....之後吾記得了....EB 姐姐都系好有禮~~:36:
入魔話都有少少~~~
鬼武者不適用,風雲系列冇晒貨...1/6小龍應該都斷晒貨..."真子彈"唔知仲有冇貨尾....
肯定有貨只淨返龍珠.................
即係冇野o岩買..呀, 可能仲有1/4小龍掛..?
比哂d錢hottoys,如果唔係可以買葉問:die:
岩岩問左風雲兩兄弟都有.....另外有教父. 龍珠....之後吾記得了....EB 姐姐都系好有禮~~
入魔話都有少 ...
guitarjimmy6666 發表於 26-1-2011 04:00 PM

散sad 貨?:@
散sad 貨?
barrybaby 發表於 26-1-2011 04:06 PM

米先米先...有樣野大家要留意下....我聽佢話有風雲兩兄弟....不過吾知會吾會佢意思系 漫畫細個兩隻~:50:
講真,呢對$88 都唔會買^^
冇咁多地方擺^^
barrybaby 發表於 26-1-2011 15:52

你唔識欣賞唔緊要
呢set龍珠$888簡直超值到不可思義 :he:
星期六一於殺出去 :blame: