Toysdaily 玩具日報

[其他] 直 接 幹 上 了 ?! ENTERBAY :Pirates of the Caribbean, T2 Coming soon...

no matter how good is the sculpt or accessories, no confidence to Enterbay's body.......only BL series is good, storm raiders, ipman & chan zhan body sucks
十卜EB姐姐仔:73:
頭像被屏蔽
回復 64# bad-aries

唔關閒唔閒聊事...action figure區會員一向間中吹下水我都唔會理,

但係今次係貼"甜戲"嘅cover,仲要問好唔好睇! 已經係超出左容忍範圍!

我不如建議返你,若要out topic就去閒聊區傾啦,不過閒聊區都唔可以傾"甜戲"架~
頭像被屏蔽
唔會再幫親佢地喇....
回復  bad-aries

唔關閒唔閒聊事...action figure區會員一向間中吹下水我都唔會理,

但係今次係貼"甜 ...
MAX 發表於 26-1-2011 01:26 AM

"甜戲":p 貢就真係玩得過份左D:DD
話說回來,EB真係出怪招 :Q
1/4實在太大,放開1/6figure櫃好多都放唔落
除非唔怕封塵,否則只有入盒為安
"甜戲" 貢就真係玩得過份左D
話說回來,EB真係出怪招
1/4實在太大,放開1/6figure櫃好多都放 ...
Oldcat 發表於 28-1-2011 01:11 AM

我估櫃呢d都係事在人為姐, 因為都有人放成屋關公像等等. 不過1:4在香港一般屋企又真係大隻o左少少.... 不過依家基本上 1:6都俾ht主導了, 開1:4新市場都係好事~
頭像被屏蔽
support ~! hope EB can stronge
1/6版權仲在ht手上呀:he:
兵行險著,1/4成本高風險也更高:38:
各位...EB 1/4 係出HD雕像咋, 應該唔會出成身掛:45:
佢仲有咁膽咁博, 真係比個"服"字佢