Toysdaily 玩具日報

[其他] 直 接 幹 上 了 ?! ENTERBAY :Pirates of the Caribbean, T2 Coming soon...

頭像被屏蔽
敬請留意,
嚴重警告~!
請勿談論與action figure無關

或與主題無關的內容~!!
謝謝

初版试作头雕基本完成,但还在作一些表情和细节的修正工作,希望能够更加完美。另外战损版本的头雕也以同时准备排上开发日程,专用素体会马上投入开发,同时正在研发一些结构工程来实现一些很过瘾的功能∼不知能否实现,但工程部同事努力中
回復 33# 新品已出

照字面睇應該係將1/6figure變成 1/4了(而唔係1/4 statue), 有戰損頭係好事呢~
下次出圖可能show 配件了哈哈!
不如整個T2戰損版,我覺得會吸引D
唔好出返HT出過既野~出D HT冇出既野~我會非常期待:^
回復 33# 新品已出

o my goodness, 快D出啦!!極有可能是我第三隻買的EB figures.
1�4 可動? 個body一定要攪好D。

葉問1�6都軟腳crab !
無論成功與否

勇氣可嘉

你帶走我的鎮山之寶

我用你的開山之作反擊你......
Gretzky99 發表於 24-1-2011 11:57 AM

x 2
其實要鬥就齊齊做1/6 , 唔好人地1/6 自己做1/4, 點講1/4 實物大左又會更detail... 何況EB 隻1/4 猛龍過江都唔係好似...
再唔係有實物再講野
1/4太大...無位放,而且無錢買....12吋EB都要15至20K....18吋起碼30K:36:不過可以去門巿看下DISPLAY都好開心!:52:窮人的:sad:
12吋EB都要15至20K....18吋起碼30K???
咩figure咁貴?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
c兄們~請問HottoysT2仲有冇得追? 咩價位到?
雷奧 發表於 24-1-2011 10:01 PM

18魚到
eb 你加油...一間公司獨大真係唔係一件好事