Toysdaily 玩具日報

查看: 19942|回復: 72

[其他] 直 接 幹 上 了 ?! ENTERBAY :Pirates of the Caribbean, T2 Coming soon...

EB bill爺在微博上貼了一張...

天下無賊~

ENTERBAY:1/4HD雕像系列- “Terminator 2“ -將配備素體活動關節

係咪呀....甘我買EB 唔買HT個隻囉

EB 一樣有9折既:$
真定假呢?
如果係真就好, 有競爭, 先有進步.................
~對着幹~
真定假呢?
如果係真就好, 有競爭, 先有進步.................~對着幹~
小甜甜 發表於 24-1-2011 11:40 AM

陣間實大把人 入尼抽水:67:
support!!!
o甘激?!唔系呱。:@
無論成功與否

勇氣可嘉

你帶走我的鎮山之寶

我用你的開山之作反擊你......:@
Face off with HT again?! Good and hope EB can make delivery on time.:o
咁夠薑 ??:@
都係個句啦 ! EB只要你出好, 我都係會幫襯既 ! :78:
但你真係要爆 seed 先得 ! :*
因為 HT 之前隻神樣Jack 係最好既作品之一 ! :$
does anyone know which version is Enterbay planning to make now?  ...the newest movie version or the old ones?
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
也許應該考慮
Gretzky99 發表於 24-1-2011 12:28 PM

呢兩套我有睇呀:he::he:

:46::46::46::46::46:
頭像被屏蔽
支持勢力平衡again!! 努力呀eb,努力呀eb賣嘢嗰位N姐姐。
ENTERBAY:1/4HD雕像系列- “Terminator 2“ -將配備素體活動關節