Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.53~~~地獄來的使者~~~Eternal

上期電擊 E 哥嘅作例: :75: :75: :75:
good report~
some大隻e哥唔錯~

我個隻水口位太勁……打左入冷宮
genji 發表於 24-1-2011 12:37 AM
多謝 genji 兄支持~~~我見你果隻都OK呀~~~無謂令自己太唔開心啦~~~:65:

原本去睡的我,看到some大的 Eternal post 就忍不住要看完才去睡~
thanks for the detail report. you giv ...
fktuen 發表於 24-1-2011 02:07 AM
今晚輪到我唔瞓住都要回番多謝你支持~~~:77: 我諗笨大短期都唔會點改良呢啲大斗篷架啦~~~用布造可能要外判嘛~~~:80:
唔知點解好似白晒晒....希望上手會好D
virtualman 發表於 24-1-2011 03:09 AM
隻色係咁架~~~不過都算有上色~~~有番啲質感GE~~~:51:
十卜:43:
.....支持支持!睇完Some大報告都好滿足了!
323 發表於 24-1-2011 08:55 PM
THX 323 兄~~~你都影咗相喎~~~點解唔出帖~~~:?
himhimhim74 發表於 24-1-2011 09:03 PM
放新年假要多啲返黎啦~~~淡出好悶架~~~:DD
十卜
ZIN 發表於 25-1-2011 12:36 AM
ZIN 兄~~~點解又係你最遲留名呀~~~攪咩呀而家~~~:no:

在此再多謝各位曾支持本帖的朋友~~~:$
趕放假,唔止qc,連產量都少左引致呢段時間多數會炒
yugi 發表於 24-1-2011 05:45 PM
年年都有呢啲問題~~~唔知二用隻 OOO 同 CAX 有無問題呢~~~:55:
唔係跟order數量做咩?
p_lam0730 發表於 24-1-2011 05:49 PM
數量我諗一早計好晒架啦~~~只係工友們可能要加班趕放春節假~~~舊年隻 CJ 同 HM 咩甩油彎角錯體腳都齊晒~~~:55:
上期電擊 E 哥嘅作例:
garykctse 發表於 24-1-2011 10:11 PM
呢隻改得好好~~~其實呢啲改造模型多數由一啲專業造模型單位人員造出黎~~~有架生有技術真係同笨大出品質素無咩分別~~~:44:
聽晚放工去拎先
年年都有呢啲問題~~~唔知二用隻 OOO 同 CAX 有無問題呢~~~
數量我諗一早計好晒架啦~~~只係工友們 ...
Somebody_Ex 發表於 26-1-2011 09:15 AM

今晚拎先,上年cj有錯腳咩??><
聽晚放工去拎先
msz006_ver.ka 發表於 26-1-2011 09:45 AM
THX 支持~~希望你抽到好蛋~~~:)
今晚拎先,上年cj有錯腳咩??>
p_lam0730 發表於 26-1-2011 09:51 AM
我點解會買兩隻 CJ~~~就係因為中&#21655;錯版SP~~~:o
忍唔住入左手
想問下有冇大大 隻角有紅點架?
有冇方法可以整走佢但又唔甩走原本d珍珠油?
THX
忍唔住入左手
想問下有冇大大 隻角有紅點架?
有冇方法可以整走佢但又唔甩走原本d珍珠油?
THX
Tung 發表於 27-1-2011 12:24 AM
你可以試&#21523;用棉花棒點少少模型油 thinner 慢慢捽甩佢~~~:) 雙星果隻無咁"那"底油但要耐心捽~~~邵是果隻效果快&#21874;但會比較"那"底油~~~:DD
依隻好特別~睇完套戲反而唔想買,可能最尾成個&#20749;佬甘...
但都多謝樓主分享D令相~:71:
&#29616;在香港&#21334;多少&#38065;????
依隻好特別~睇完套戲反而唔想買,可能最尾成個&#20749;佬甘...
但都多謝樓主分享D令相~
tsurugiex 發表於 27-1-2011 10:06 AM
反而會唔鍾意~~~多謝支持~~~:(
&#29616;在香港&#21334;多少&#38065;????
reeve86 發表於 27-1-2011 11:31 AM
呢度唔方便講價錢~~~我PM 某鋪條link 畀你參考&#21523;呀~~~:78:
地獄來的使者?...
頭像被屏蔽
謝謝,好正的介紹:71: