Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.53~~~地獄來的使者~~~Eternal

为何没有插满26支形态啊~
ONEJUN 發表於 23-1-2011 09:09 PM
點答你好呢~~~有得換插滿記憶體GE背心~~~會唔會又要賣貴啲呢~~~:(
我嗰隻好似多咗兩隻角仔咁~~~
bigjohn2hk 發表於 23-1-2011 09:31 PM
用人手切件真係要睇人GE手勢~~~:(你咁好手勢~~~略略修補打磨上色~~~應該有番對靚角GE~~~:78:

十卜琛大鋪士, 不過 E 哥小弟就放棄啦, 一黎貴, 二黎小弟呢排另有財政需要  

電擊 Hobby 上一期有 ...
garykctse 發表於 23-1-2011 09:33 PM
THX gary 兄 GE 提點~~~我已經修改咗啦~~~:77: 皆因我睇果套 A to Z 係無中文字幕~~~所以劇情同對白都要估估吓~~~理解錯誤咗少少~~~:55:
Eternal!!! 不如一齊改下個斗篷丫!!!!
aeromanCCM 發表於 23-1-2011 10:43 PM
有心無力呀而家~~~:(有得繼續買玩具已經好心足啦~~~:78:
我都plan緊改..要冧下點攪先好睇...
takeshi 發表於 23-1-2011 11:00 PM
希望你哋可以成功啦~~~:D
陰謀論: 而家係一月, 內地春運剛剛開始.....
garykctse 發表於 23-1-2011 11:35 PM
有咩玄機~~:?
有心無力呀而家~~~有得繼續買玩具已經好心足啦~~~
希望你哋可以成功啦~~~
有咩玄機~~
Somebody_Ex 發表於 24/1/2011 17:20

唔係乜玄機, 只係農曆新年前後出嘅產品好多都有 QC 問題, 而且程度唔細, Revoltech 都中過兩三隻啦 (eg 巨靈神)
或者因為而家玩具多數內地製造, 而呢段時間內地民工唔係大多數都歸 (鄉) 心似箭嗎? :64:
希望唔好有崩角><,如果佢身上的drive可以換件咁,換晒有memory的drive就好了,多樣野玩xd
唔係乜玄機, 只係農曆新年前後出&#22021;產品好多都有 QC 問題, 而且程度唔細, Revoltech 都中過兩三隻 ...
garykctse 發表於 24-1-2011 05:26 PM
講開又好似有段典故喎~~~CJ 同 HM 就係&#21709;二三月時間推出~~~工人過年前趕完工之後放假~~~攪到兩隻&#21874; QC 亂晒~~~:o
希望唔好有崩角>
p_lam0730 發表於 24/1/2011 17:35

咁個價錢又...... :70:
唔係乜玄機, 只係農曆新年前後出&#22021;產品好多都有 QC 問題, 而且程度唔細, Revoltech 都中過兩三隻 ...
garykctse 發表於 24-1-2011 05:26 PM

趕放假,唔止qc,連產量都少左引致呢段時間多數會炒
趕放假,唔止qc,連產量都少左引致呢段時間多數會炒
yugi 發表於 24-1-2011 05:45 PM

唔係跟order數量做咩?
咁個價錢又......
garykctse 發表於 24-1-2011 05:43 PM

而家都唔平啦><最多d限定冇之前咁,一出就同預訂價一樣,反而仲貴左d
今次隻野雖然未到手,但我覺得,唔要件袍,要多個可換drive仲好,套movie最尾都係冇袍啦...xd
希望唔好有崩角>
p_lam0730 發表於 24-1-2011 05:35 PM
因為個水口就係對角度~~~無瑕疵機會係零~~~:(少少披口都無問題~~~崩&#21655;一忽就真係要睇多隻啦~~:60:
支持,可惜大道太腦殘,唔知插左usb落部電腦度,電腦係可以改寫usb d資料
另外,其實我覺得除左莫名其妙的大叔 ...
jazz4004 發表於 24-1-2011 12:07 AM
THX 支持~~~:)都可以咁講GE~~~翔太郎同 joker memory 有綠~~~就算跌落黎都跌正係事務所裡面~~~:DD
點解好似好"膠" 咁既..
stephen727 發表於 24-1-2011 12:25 AM
斗篷本身係膠色~~~身上隻珍珠白又有&#21874;沈~~~就咁睇落比較膠色~~~:DD但上手都幾有質感GE~~~:)
謝謝介紹,正
聶風 發表於 24-1-2011 12:34 AM
THX 聶風兄支持~~~:)
故事的確明快好睇~~~THX dennis 兄支持~~~
我都無數過呀~~~應該差唔多呱~~~

THX Kira 兄支持 ...
Somebody_Ex 發表於 24-1-2011 09:18 AM

arm數ar
唔信你又數下XD:66:
arm數ar
唔信你又數下XD
KiraYamato0621 發表於 24-1-2011 07:55 PM
我信你~~~:71:雖然插位係實色~~~估唔到出得都幾精密喎~~~:DD
:).....支持支持!睇完Some大報告都好滿足了!
:71: