Toysdaily 玩具日報

[詢問] 空間, 拉下頁沒有了 /.\

前兩天發現右上角的空間連結沒有了...

今天發現"拉下頁"也沒有了

如:
表情符號的按鈕, 按下去沒有了反應;
mouse pointer指向"Toysdaily 玩具日報"時, 正常會出現各區的快捷鍵, 但也沒有了;
回覆/引用/新話題的視窗也不出來了, 轉為直接跳去回覆/引用/新話題頁面....

幸好我記住了某些表情符號的代碼

/.\
除了空間還是消失了之外, 其它沒事了:64:
在下也是遇到同一情況...:64:
除了空間還是消失了之外, 其它沒事了
天天~ 發表於 23-1-2011 08:10 PM

不,最近又開始有上不到td的情況出現了:80:
不,最近又開始有上不到td的情況出現了
yugi 發表於 27-1-2011 11:55 AM

嗯...:44:
除了空間還是消失了之外, 其它沒事了
天天~ 發表於 23-1-2011 08:10 PM

唔知大大搵到空間沒有..如仍未搵到試試這個::64:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... dace55bd01714904227
唔知大大搵到空間沒有..如仍未搵到試試這個:
hehemimi 發表於 1-2-2011 03:25 PM

謝~

其實我都唔係好用"空間", 不過見突然唔見咗所以先問吓

但係TD版主仲未有回應呢~~
謝~

其實我都唔係好用"空間", 不過見突然唔見咗所以先問吓

但係TD版主仲未有回應呢~ ...
天天~ 發表於 2-2-2011 02:03 AM

佢地應該知..可能"空間"唔係主要公司運作所以無急回應..而且連結被移走可能唔係意外..:35::(