Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

.....抵玩之作...我記得佢都幾大都架!正呀!
323 發表於 10-2-2011 00:58

係呀..都幾大隻架...所以都冇放出來..收埋左:67:
cms ••••算吧
昨天買了盒特裝機兵果d設計••••
不知所謂
另一unifive舊作...鳳凰號

cms ••••算吧
昨天買了盒特裝機兵果d設計••••
不知所謂
水水的基地 發表於 10-2-2011 01:01 AM
:73: ......CMs呢一兩年係有明顯的進步.....但只在部份懷舊合金的重造上.....其它就....:cool:
另一unifive舊作...鳳凰號
verywai 發表於 10-2-2011 01:04 AM
嘩!呢盒就少見好多喇!但好似後期D先出的!對嗎?:(
Brave 合金一向都算唔錯...但其他真係把鬼火...但衰在佢有要出喎,搞到都唔知買唔買好
p.s最後都係買了:67:
嘩!呢盒就少見好多喇!但好似後期D先出的!對嗎?
323 發表於 10-2-2011 01:13

我都唔係好知...因為係朋友送:67:
Brave 合金一向都算唔錯...但其他真係把鬼火...但衰在佢有要出喎,搞到都唔知買唔買好
p.s最後都係買了
verywai 發表於 10-2-2011 01:13 AM
其實CMs係好有勇氣的.....好多冷門野係佢先肯出

我都唔係好知...因為係朋友送
verywai 發表於 10-2-2011 01:18 AM

First edition...........
......睇落隻金剛飛天鑽唔似係純用磁石接合的,大家睇睇手部關節位....係有關節坑的.....如果純磁石根 ...
323 發表於 10-2-2011 12:56 AM

咁點解佢隻巴拉達唔整好啲.........:*
:Q.....勁呀!伏魔三劍俠呀!
First edition...........
CombattraV 發表於 10-2-2011 01:37 AM
咁點解佢隻巴拉達唔整好啲.........
CombattraV 發表於 10-2-2011 01:41 AM
:unhappy: ....因為太顧住變形.....太想跟足原注了....老實講我覺得我隻扭蛋型過佢............

....我都有個櫃仔.....
323 發表於 8-2-2011 01:25 AM

nice display :$, are the glass shelves 5mm thick?
話時話呢度有冇師兄有wave 隻鐵巨神?如果有就請貼幾張相來頂吓癮:35:
頭像被屏蔽