Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
四魚
師兄你仲要有三隻.....好羨慕呀
等佢再販
howareuuu 發表於 8-2-2011 08:59 AM
:shy: ......都係好彩排左幾個鐘......先買到瑞記特賣品31v.......我記得當日得17盒咋.......一入會場排隊羅完無哂!
323兄 d合金隨時多過賊船那個櫃....
verywai 發表於 8-2-2011 10:25 AM
:(......船仔勁好多!
咁都叫櫃仔?正呀.........  
我嘅櫃仔
CombattraV 發表於 8-2-2011 11:05 AM
...V哥!....淨係睇到你D老合金已經令小弟口水流不停了!:72:
哈...放老婆係個櫃度display
偷運入境都有相當技巧呀.....
howareuuu 發表於 8-2-2011 11:59 AM
:35:....好彩小弟 ' 海關 '...一向好支持我買合金呢!我其餘兩隻V型都係佢送的!
....我都有個櫃仔.....
323 發表於 8-2-2011 01:25 AM

倒抽左一口涼氣...  :Q
....我都有個櫃仔.....
323 發表於 7-2-2011 09:25 AM

love it. :shiny:
Nice!! 我們終於有一個超合金吹水基地嗱!!!
gt3ian 發表於 7-2-2011 08:29 AM

x2, waiting for this 超合金吹水區for a long time....:D
因為合金而送的合金!!

gt3ian 發表於 7-2-2011 08:33 AM

:52: Love all those character 合金 figures. I only have 3 so far...

I am thinking to get the Gundam and Zaku 合金 oneday.:36:
咁都叫櫃仔?正呀.........  
我嘅櫃仔
CombattraV 發表於 8-2-2011 11:05

你第一個櫃入面果d全部都係寶...:69:
頭像被屏蔽
其實d合金咁display會唔會氧化嫁?
howareuuu 發表於 8-2-2011 05:21 PM
:73: ........如果唔係灑住.....濕度唔太高......係可以放好耐的!
頭像被屏蔽
多謝大大指教!!
我都係入左d自己like的合金咋...暫時都仲未display...放係盒入面應該無問題啦係 ...
howareuuu 發表於 8-2-2011 09:59 PM
:73: .....長期唔開盒未必係好事....因為有機會合金同發泡膠痴埋一齊都唔知......新世紀合金就有呢D問題了......